Capital.ba

Izlagači iz RS na Sajmu namještaja u Beogradu

13.11.2011. / 10:41

BEOGRAD,  Na Beogradskom sajmu od 14. do 20. novembra biće održan međunarodni sajam namještaja, koji će okupiti oko 500 izlagača iz dvadesetak zemalja, među kojima i iz Republike Srpske /RS/.

 

 

Privredna komora RS će, sa drugim izlagačima, i ove godine organizovati nastup domaćih privrednika na ovom sajmu, a među firmama su “Drvoprodeks” iz Banjaluke, “Urban namještaj” iz Prijedora, “FOD” iz Šekovića, “GMP” iz Laktaša i “Javor” iz Prijedora.

Pod sloganom “Vidim ti nameštaj” biće predstavljeni najnovije trendovi u oblasti proizvodnje, dizajna i marketinga, kao i sve vrste namještaja – od komadnog do garniturnog, dok će značajno mjesto zauzeti i namještaj za opremanje kancelarijskih prostora, opremanje svih vrsta javnih objekata, kao i elementi enterijera.

Na nacionalnim izložbama u hali 4, osim već tradicionalnih nacionalnih izložbi Republike Srpske, Slovenije i Hrvatske, prvi put će se predstaviti i nacionalne izložbe Rumunije i Bugarske.

Posebno se ističe prisustvo velikog broja izlagača iz Turske, koji nastupaju sa širokom i kvalitetnom ponudom, a svoje porizvode predstaviće i izlagači iz Austrije, Njemačke, Italije, Danske, Češke, Grčke, Poljske…

Sajam će sutra u 11.00 časova otvoriti ministar poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Srbije Dušan Petrović, a na sajmu će biti predstavljen namještaj svih vrsta i namjena, kompletna unutrašnja dekoracija, mašine i alati za obradu drveta.

Menadžer sajma namještaja Branislav Kramar rekao je da će poseban segment sajma nameštaja biti izlaganje mašina, alata i opreme za drvnu industriju sa posebnim naglaskom na izlaganje repromaterijala što zajedno čini jednu posebnu cjelinu u okviru sajma.

Kramar je rekao da je broj izlagača veliki uspjeh, s obzirom na postojeću ekonomsku krizu. Biće dodijeljena nagrada “Zlatni ključ” u devet robnih grupa.

Sajam će za posjetioce biti otvoren od 10.00 do 20.00 časova, osim posljednjeg dana kada se sajam zatvara u 18.00 časova.

Cijena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za grupne posjete 200, dok je parking 100 dinara za jedan čas.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!