Stigli srpski turisti iz Hurgade

Oba aviona sa srpskim turistima iz egipatskog letovališta Hurgade, sletela su na beogradski aerodrom "Nikola Tesla."
Oba aviona sa srpskim turistima iz egipatskog letovališta Hurgade, sletela su na beogradski aerodrom "Nikola Tesla."

Turisti, među kojima ima porodica sa malom decom, izbačeni su iz hotela zbog spora srpske "Junajted travel" i egipatske turističke agencije "Brajt skaj". Dva aviona Jata poletela su za Egipat nakon što je premijer Srbije Mirko Cvetković odobrio da oni odu po turiste.

Verica Janković je novinarima ispričala da je morala da doplati hotelski smeštaj kako se ne bi maltretirala, a na aerodromu je let za Srbiju čekala više od 20 sati.  "Imali smo sreću što smo imali platne kartice tako da se nismo maltretirali", kazala je ona. U Hurgadi je bilo oko 300 srpskih turista smeštenih u 30 do 40 hotela.

Ministar ekonomije i regionalniog razvoja Nebojša Ćirić rekao je novinarima da pretpostavlja da će agenciji "Junajted trevel" biti oduzeta dozvola za rad i dodao da očekuje da će turistima biti nadoknađeni troškovi puta.

  • @G

    04.11.2011 10:53
    Svaka ti je na mestu! Neverovatna je količina zavisti i malograđanštine koja se prosipa na ovakve vesti.
  • G

    04.11.2011 09:15
    @ja - a ti si isto trenutno u nekoj stranoj državi bez pasoša izbačen iz smeštaja jer te je prevarila agencija kojoj je država dozvolila poslovanje? Nisu isti ni oni koji nemaju internet za lupetanje po komentarima poput tebe, pa stoga očekujem da što pre platiš svima internet koji ga nemaju - ni slučajno da se desi da svi ne budete isti.
  • ja

    04.11.2011 08:02
    super..kad bi i meni moja vlada kupila kartu za neku u jednom smeru za bilo koju destinaciju..mislim nismo svi jednaki ocito..
    ja i moja porodica nemamo pasose..mogli su i meni da plate da ih izradim..ne trazim mnogo,zar ne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija