Sreda, 02.11.2011.

14:21

Mota: "Ne zaslužujemo više"

Fudbaler Intera Tijago Mota rekao je da ta ekipa zbog loših igara i forme ni ne zaslužuje više od 17. mesta koje trenutno zauzima na tabeli Serije A.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Neroazuri su u prvih devet prvenstvenih kola izgubili čak pet puta i trenutno imaju samo osam bodova.

"Situacija je loša, ali na našu žalost, veoma realna. Sada i ne vredimo više od onoga što pokazuje tabela. Znam da je strašno kada se to kaže, ali ne bi smeli da obmanjujemo navijače. Mi smo glavni krivci za loše rezultate", kazao je Mota italijanskim medijima.

U poslednjoj prvenstvenoj utakmici Inter je prošlog vikenda na svom stadionu izgubio u derbiju od Juventusa sa 2:1.

"Po onome što smo dokazali, ne zaslužujemo više. Gledano po imenima igrača, bolji smo od većine, ali to ne pokazujemo na terenu. Ipak, ima nekoliko ekipa koje su u ovom trenutku po svemu bolje od nas", dodao je Mota.

Uprkos lošim partijama u prvenstvu, Inter bi večerašnjom pobedom nad francuskim Lilom u Ligi šampiona mogao da napravi korak ka osmini finala tog takmičenja i barem delimično popravi lošu sliku sa početka sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

23 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: