Sreda, 02.11.2011.

10:28

Butulija predsednik Crvene zvezde?

Dosadašnji trener rukometaša Crvene zvezde Igor Butulija, koji je suspendovan na sedam meseci, postaće predsednik kluba, saznaje “Sport“.

Izvor: B92, Sport

Default images

Od prošle sedmice klub iz Ljutice Bogdana traži novog predsednika, pošto sadašnji, advokat Dobrivoje Glavonić ima previše posla pa nije u mogućnosti da se potpuno posveti funkciji.

Pošto je Butulija suspendovan na sedam meseci, verovatno više neće biti trener “crveno-belih“, pa bi mogao da bude novi prvi čovek kluba.

Poslednjih nekoliko meseci su upravo on i direktor Nenad Peruničić u potpunosti upravljali klubom, te ovakva odluka i nije toliko iznenađujuća.

Butuliju će na mestu trenera zameniti upravo Peruničić, što stvara pomalo konfuznu situaciju u klubu.

“Neću ništa da komentarišem. Najpre mi u klubu moramo da sednemo, da razgovaramo, definišemo neke stvari. Nije tajna da završavam trenersku školu, ali taj podatak nema veze sa suspenzijom Butulije. Ja sam školu upisao odavno, do kraja godine bi trebalo da je završim“, izjavio je Peruničić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: