Gej mladić pretučen u Novom Sadu

Gej muškarac I. J. (23) pretučen je u ponedeljak rano ujutru u Temerinskoj ulici u Novom Sadu i ostavljen da leži bez svesti, saopštavaju kvir organizacije.

Gej muškarac I. J. (23) pretučen je u ponedeljak rano ujutru u Temerinskoj ulici u Novom Sadu i ostavljen da leži bez svesti, saopštavaju kvir organizacije.

U saopštenju Novosadske lezbejske organizacije i Grupe "Izađi" se navodi da je jedan od napadača udario I. J. u glavu, nakon čega je ovaj pao. Huligani su nastavili da ga tuku na zemlji dok nije izgubio svest, a zatim su pobegli.

Te organizacije su navele da se nasilje ignorisanjem legitimiše i postavlja kao "vrednost" društva i pozvale građane, organizacije civilnog društva i institucije države na ljudskost i odgovornost.

  • 22.02.2012 17:07
    smireni
    Joj,besmislenog li i uzaludnog prepucavanja.Idem da citam Mikijev Zabavnik.Otkud ja uopste ovde...
  • Jarmusch

    04.11.2011 14:37
    @Rocky No1
    Prika, svakom na ovom svetu nesto fali. Rafiniramo se i edukujemo dok smo zivi- jedino proleterijat i plebs po istocnoj Evropi misli da sve zna i da nema prostora nesto novo da nauci...
  • Zvekete

    04.11.2011 12:39
    @Piplfoks
    Gari, kreni odma' ka Dunavu... očigledno ti pileći mozak zabranjuje normalnu konverzaciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija