Zbog radova na mostu „Gazela“, do utorka, 1. novembra, do 4 časa doći će do izmene režima saobraćaja.


Za saobraćaj se zatvara jedna polovina mosta „Gazela“ u smeru od Niša (starog dela Beograda) ka Šidu (Novom Beogradu), na delu od pasarele kod Hitne pomoći do saobraćajne petlje „Sava centar“.

Tokom ove faze radova, saobraćaj preko mosta „Gazela“ odvijaće se dvosmerno, tako što će dve saobraćajne trake koristiti vozila koja se kreću u smeru od Šida (Novog Beograda) ka Nišu (starom delu Beograda), a jedna saobraćajna traka namenjena je za vozila koja se kreću u smeru od Niša (starog dela Beograda) ka Šidu (Novom Beogradu).

Zatvorene su i rampe za uključenje na most „Gazela“ u smeru od starog dela Beograda ka Novom Beogradu na saobraćajnoj petlji kod Hitne pomoći, kao i iz Ulice kneza Miloša, Savske ulice, Bulevara vojvode Mišića i Bulevara vojvode Putnika (sa Trolejbuskog mosta).

Za saobraćaj je zatvoreno isključenje ka Ulici kneza Miloša, Savskoj ulici i Bulevaru vojvode Mišića za vozila koja dolaze iz smera Niša (odnosno od Autokomande). Zatvorena je rampa za uključenje na auto-put (u smeru ka Šidu i Nišu) iz Ulice Vladimira Popovića, kao i rampa za izlazak sa mosta „Gazela“ u Ulicu Vladimira Popovića. Preusmeravanje vozila koja se kreću iz smera Niša ka Šidu u saobraćajnu traku kojom će se kretati preko mosta „Gazala“ vršiće se kod benzinske stanice „Steko“.

Vraćanje vozila koja se kreću iz smera Niša ka Šidu na deo auto-puta koji je namenjen za kretanje vozila u smeru ka Šidu vršiće se kod „Sava centra“.

Javni prevoz

Zbog ovih radova doći će do izmena u režimu kretanja vozila javnog prevoza. Autobusi na liniji 74 će u oba smera saobraćati preko Starog savskog mosta, Karađorđevom ulicom i Nemanjinom do svoje redovne trase. Vozila sa linija 88 i 89 će u smeru ka Zemunu i Novom Beogradu ići preko Starog savskog mosta, Bulevarom Mihajla Pupina, Ulicom antifašističke borbe do auto-puta i dalje svojom redovnom trasom. U suprotnom smeru, trase linija 88 i 89 se ne menjaju.

Autobusi sa linije 94 će u smeru prema Novom Beogradu saobraćati Ulicom dr Milutina Ivkovića i preko Autokomande do svoje redovne trase. U suprotnom smeru, trase linije 94 se ne menja.

Vozila sa linije 601 će u smeru ka Surčinu ići preko Starog savskog mosta, Bulevarom Mihajla Pupina, Bulevarom antifašističke borbe do auto-puta i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru, trasa linije 601 se ne menja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari