Radovi na novim trotoarima u Ustaničkoj ulici, na delu od Vojislava Ilića do Rimske biće završeni za oko mesec dana, izjavila je koordinatorka Službe za marketing i informisanje JKP „Beograd-put“ Nada Petrović.


– Na tom delu Ustaničke ulice radi se kompletna rekonstrukcija trotoara. To znači da se uklanja postojeći, dotrajali zastor, radi se iskop stare i izrađuje se nova podloga. Nakon toga sledi ugradnja novih ivičnjaka i asfaltiranje. Za sada je završena priprema s jedne strane ulice, a s druge je u toku – precizirala je ona.

Rukovodilac za redovno održavanje JKP „Beograd-put“ Mihajlo Maravić je rekao da se u gradu trenutno rekonstruišu trotoari na više lokacija, kao i to da su nedavno takvi radovi završeni u Sinđelićevoj, Golsvordijevoj, Braničevskoj, Ulici majora Ilića i brojnim ulicama u Mladenovcu i naselju Umka.

– U poslednje dve godine puno se u gradu radilo za pešake. U mnogim ulicama trotoari su sanirani i rekonstruisani, a brojne ulice prvi put su dobile trotoare. Gradilo se kako u centralnim delovima prestonice tako i na perifernim područjima grada – naglasio je Maravić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari