Četvrtak, 27.10.2011.

22:30

Patrijarh Irinej vodeći opozicionar

Publicista Mirko Đorđević nazvao je Srpsku pravoslavnu crkvu "vodećom opozicionom snagom" u Srbiji, a patrijarha Irineja "vodećim opozicionarom".

Izvor: Beta

Default images

"To što govori SPC o Kosovu je apsolutna besmislica. SPC ne može da vrati Kosovo Srbiji, već treba da se dogovori sa postojećim vlastima na Kosovu", rekao je Đorđević na tribini u Kuli koju je organizovalo Nezavisno udruženje novinara Vojvodine.

Đorđević tvrdi da na severu Kosova na spornim prelazima sarađuju srpski i albanski kriminalci i ocenio da je to razlog zašto se ne dozvoljava uspostavljanje carinske kontrole na tim prelazima.

"Oni ne samo da neće albanske carinike na tim prelazima, oni neće carinike uopšte, već žele slobodan šverc, koji je vredan sto miliona dolara godišnje", rekao je Đorđević na tribini u Kuli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: