Utorak, 25.10.2011.

12:38

Raikonen sve bliži povratku u F1

Šampion Formule 1 iz 2007. godine Kimi Raikonen postigao je dogovor o povratku u šampionat sa Vilijamsom, prenose finski mediji.

Izvor: B92

Default images

Spekulacije o Raikonenovom povratku posle dve godine provedene u Svetskom reli šampionatu (WRC) pojavile su se još pre nekoliko nedelja, ali se tada jedino oglasio sadašnji vozač Vilijamsa Rubens Barikelo, koji je rekao da ta priča nema osnova.

Ipak, prema poslednjim izveštajima, dogovor finskog vozača i Vilijamsa zavisi od toga da li će Vilijams uspeti da dovede Nacionalnu banku Katara kao jednog od glavnih sponzora.

Zanimljivo je da je prvi čovek britanske ekipe Frenk Vilijamsa prošle nedelje bio u Kataru i Saudijskoj Arabiji, zbog čega se nagoveštava da je Raikonenov povratak izvesan.

Raikonen se, ipak, nije još uvek oglasio, a u sličnoj situaciji je bio i prošle sezone, kada su ga povezivali sa Renoom, sve dok nije sve to demantovao. Da li će tako biti i ovoga puta, znaće se vrlo brzo, jer se veruje da Vilijams neće dugo čekati da objavi imena vozača za narednu sezonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

17 h

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Podeli: