Mubarak kritično otkada je video snimak Gadafijeve pogibije

Novosti online

24. 10. 2011. u 13:00

Hosni Mubarak (83) je gotovo na samrti. Doživeo srčani udar kada je video snimak pogibije njegovog dugogodišnjeg prijatelja Moamera Gadafija

HOSNI Mubarak (83) u kritičnom je stanju i gotovo na samrti, javila je Russsia Today. Bivši egipatski predsednik koji je već toliko bolestan da je i tokom sopstvenom suđenja prikovan za krevet, navodno je u nedelju veče doživeo srčani udar kada je video snimak pogibije njegovog dugogodišnjeg prijatelja i libijskog vođe Moamera Gadafija.

Posle ove informacije usledile su spekulacije da je Mubarak već preminuo, dok drugi izvori iz Egipta tvrde da on nije čak ni na intenzivnoj nezi.

Mubarak je, inače, od svrgavanja u pritvoru, a sudi mu se za korupciju i ubistva demonstranata tokom letošnjih antivladinih protesta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

LIVE AID 2011

24.10.2011. 14:05

Predlažem da se osnuje organizacija za spašavanje diktatora. Ovo je već previše jer Amerikanci će napasti Havaje u nedostatku neprijatelja. Ni braći Rusima ne odgovara posvemašnji mir ,jer oružje uz votku najbolje kuri. Ako su grbavi kitovi dobili zaštitu i stare zgradurine ,treba nekako i ove ljudine skućiti ,zima je pred vratima.