Roditelji podnose krivične prijave protiv policajaca

U ime roditelja četvorice maloletnika koje je policija pretukla prošle subote na Rotkvariji, advokat Vladimir Horovic će sutra podneti krivične prijave protiv svih policajaca koji su učestvovali u tom incidentu.

U ime roditelja četvorice maloletnika koje je policija pretukla prošle subote na Rotkvariji, advokat Vladimir Horovic će sutra podneti krivične prijave protiv svih policajaca koji su učestvovali u tom incidentu.

Roditelji očekuju da policija utvrdi tačan broj policajaca koji su učestvovali u incidentu kao i da saopšti njihova imena. - Stalo nam je da se utvrdi istina i da javnost sazna ko su ti policajci koji ne umeju da razlikuju decu od kriminalaca jer jedino tako ćemo doprineti da se takav slučaj više ne ponovi. Ukoliko država bude rekla da su, zapravo, naša deca kriva i da je postupak policajaca bio opravdan, onda stvarno više nema nikakvog smisla tražiti bilo kakvu istinu u ovoj zemlji - kazao je Dnevniku Jasminko Ristović, čiji je 15-godišnji sin bio nekoliko dana u bolnici usled zadobijenih povreda.

Policija je u međuvremenu saopštila da je policajac Dušan Milojević, na čiji poziv je usledila intervencija, udaljen s dužnosti do daljeg, a saslušani su i svi ostali koji su učestvovali u incidentu. Posle detaljne istrage  biće doneta odluka o eventualnim merama protiv policijskih službenika.

  • Milan II

    24.10.2011 08:11
    I JA SAM NA ŽALOST VOJVODJANIN
    Mnogo vremena će nam još trebati da se ovde shvati šta je stvarni interes ovog prostora (možeš da čitaš i "Vojvodine") kada na komentare
    SALETA-NOVOSADJANINA ima toliko negativnih ocena.
  • Djuka

    24.10.2011 08:11
    Tako bre!
    Tako se to radi. Ma lopate u ruke pa da vidimo ko je koga tukao. Pazi ti ovo. Napravise katastrofalan incident i skoro pa nikom nista. Udri po tuzbi. Nadam se da ce istina i pravda pobediti.
  • sto kaze

    24.10.2011 07:47
    @Limanac
    ..je tacno, e tada NEMA POLICJE ZASTO NE RADI POLICIJA SVOJ POSAO,

    Zato, jer je lakse uhvatiti normalne gradjane,pogotovo normalnu decu i iskaliti svoj bes i pokazati svoju jacinu

    Jer je POLICIJA u izuzetno dobrim poslovnim i ostalim sa svim KRIMINALCIMA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti