Petak, 21.10.2011.

23:29

Janko i Viktor u polufinalu Moskve

Srpski teniseri Janko Tisparević i Viktor Troicki u subotu će igrati mečeve polufinala "Kupa Kremlja" u Moskvi.

Izvor: B92

Default images

Prvi će na teren Viktor Troicki oko 14.30 časova, a njegov protivnik je Francuz Žeremi Šardi sa kojim se Troicki u karijeri dva puta sastajao i po jednom pobeđivao i gubio.

Janko Tipsarević izlazi na teren kada njegov saigrač iz Dejvis kup reprezentacije Srbije završi svoj meč. Protivnik Tipsareviću je još jedan Rus Nikolaj Davidenko.

Dvojica tenisera igrala su jedan protiv drugog tri puta u prošlosti, a Janko je slavio jednom, nedavno u Kuala Lumpuru na turniru na kome je osvojio svoju prvu titulu u karijeri. Tipsarević je na putu do finala već pobedio dvojicu ruskih teniser - Kunjicina i Tursunova.

Viktor Troicki plasirao se u polufinale plasirao posle pobede nad Aleksandrom Bogomolovim juniorom 7:6, 6:7, 7:6 u meču koji je trajao 3 sata i 40 minuta, dok je Tipsarević u četvrtfinalu odličnom igrom pobedio Dmitrija Tursunova sa 6:4, 6:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: