Seve pevala u kući najvatrenijeg fana

Novosti online

21. 10. 2011. u 16:28

Robert Grabovac, čast da ugosti najveću i najhariznatičniju hrvatsku zvezdu, dobio zahvaljujući supruzi Željki koja ga je prijavila na takmičenje

Najpoznatija hrvatska trudnica, Severina održala je juče zadnji koncert pre odlaska na porodiljsko bolovanje. Kako sama priznaje lepši oproštaj nije si mogla ni da poželi poželi od privatnog koncerta u domu porodice Grabovac u Slavonskom Brodu.

Domaćin, gospodin Robert, čast da u svojoj kući ugosti najveću i najhariznatičniju hrvatsku zvezdu, dobio je zahvaljujući svojoj supruzi Željki koja ga je prijavila na takmičenje "Narodnog radija" kao najvećeg Severininog obožavatelja. Severinu je u kući Grabovaca dočekao tretman dostojan holivudske dive. Crveni tepih, reflektori, kamere i foto aparati, jer ipak se radi o jedinstvenom i nesvakidašnjem koncertnom iskustvu u posebnom trenutku njenog života.

Jednosatni koncert protekao je u porodičnom, a istovremeno euforičnooj atmosferi uz hitove kao što su "Berd Pit", "Tridesete", "Gas gas", ali i onih starih i nostalgičnih "Tvoja prva devojka", "Prijateljice" i "Mili moj". Grabovci nisu skidali osmeh sa lica, a jednoipolsatni koncert protekao im je kako kažu "kao u snu".

Posebnom gošćom bili su oduševljeni i trojica Robertovih i Željkinih sinova koji nisu mogli da veruju da sa mesta sa kojeg inače gledaju TV sada gledaju pravu pozornicu i što je još neverovatnije - Severinu.

" Ovo je za mene jedno potpuno nesvakidašnje iskustvo. Oduševljena sam kako me je ova prekrasna porodica dočekala. Mi muzičari uvek nastojimo da budemo blizu svojoj publici, a od koncerta u dnevnoj sobi stvarno ne može bliže. Budući da smo u Slavoniji i da su nas dočekali sa gomilom hrane ja sam ovo doživela kao malo pesme pre kulena", rekla je Severina uz smeh, a sa svojim se domaćinima i svim slušaocima "Narodnog radija" pozdravila rečima: "Vidimo se posle porodiljskog bolovanja'. Severina je za povratak najavila i novi singl za koji kaže da će biti jedna prava laganica. "Ne znam hoće li biti toliki hit kao Bred Pit, toliki njegov uspeh nismo mogli ni da sanjamo'.

Iako je Severina ovih dana izjavila kako je stvorena da bude majka i supruga, svi koji su sinoć plesali u dnevnom boravku porodice Grabovac složi će se da je Seve pre svega rođena da bude zvezda i vrhunska zabavljačica velikog srca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

PERA

21.10.2011. 16:49

mogla bi da dodje malo i kod mene da je ugostim i to moze na duze dok neispraznimo zamrzivac D:

djoka

22.10.2011. 07:53

@PERA - pa kad ispraznite tvoj zamrzivac posalji je kod mene da isprazni moj....

Misa

22.10.2011. 09:16

Ja razumem da je jezik dinamicna kategorija, koja se vremenom menja, siri ili suzava: neke se reci gube, druge pak prihvataju te bivaju normirane...Al' cemu ta preterana upotreba reci 'fan'? Tako rade pevaljke, a uz njih i novinari. Ne bi me cudilo da ovakav naslov procitam u Kuriru ili Alo-u, ali u Novostima! Sta nedostaje nasoj reci 'obozavalac'? Nista. Nego, sve mi se cini da se namerno izbegava zbog nepoznavanja deklinacije i glasovnih promena.