Život i ljudi

4

Poklanjamo knjigu "Pametno telo zauvek"

Autor: MP

Izvor: Novi magazin

Poklanjamo knjigu "Pametno telo zauvek"

 

 

Kako da osvojite knjigu?

1. Svi zainteresovani za učešće treba da u komentaru ove vesti na sajtu Novog magazina odgovore na pitanje: Kako do pametnog tela?

           (Pri ostavljanju komentara koristite puno ime i prezime,

             NEĆE se  računati odgovori koji ne budu potpisani ).

2. Pobeđuju dva odgovora koja budu imala najviše preporuka do 17 časova. 

3. Ukoliko broj preporuka bude izjednačen, nagradna igra se produžava za 15 minuta i imena dobitnika se tada određuju.

4Računaće se SAMO odgovori onih učesnika koji su ostavili e-mail adresu (vidljivu jedino administratorima sajta). Odgovori učesnika koji nisu ostavili mejl NEĆE biti objavljeni na sajtu i neće učestvovati u nagradnoj igri.

5. Pravo učešća imaju svi ali u jednom ciklusu nagradne igre, knjigu možete osvijiti samo jednom.  (Novi ciklus počinje 3. oktobra i traje do 17. oktobra) 

6. Dobitnike ćemo objaviti na našoj Facebook stranici i kontaktirati ih mejlom.

7. Dobitnici koji su iz Beograda nagrade će moći da podignu u redakciji nedeljnika Novi magazin na Terazijama a dobitnicima iz unutrašnjosti nagrade ćemo poslati poštom na kućnu adresu.

Ukratko o knjizi  

Ova knjiga vam donosi brojne savete za zdrav život i vežbe za sve grupe mišića. Pripremite se za novi dan i za spavanje, popravite liniju pred odlazak na more, ali vežbajte i na plaži. Vežbajte u prirodi, kod kuće, na suvom i u vodi, sa rekvizitima ili bez njih… Vežbajte tokom godine celog života da biste imali pametno telo zauvek.

Biografija autora

Lokica Stefanović je rođena 31. marta 1946. godine u Beogradu. Diplomirala je klasični balet u baletskoj školi Lujo Davičo i arhitekturu na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Kao koreograf kreirala je preko pet stotina koreografija i scenskih pokreta za pozorišta i televiziju. Profesionalno se bavila i džez-dens pedagogijom.

Osnivač je baletske grupe Lokice sa kojom je imala nezaboravne nastupe širom Jugoslavije. Svojim koreografijama za televizijski serijal "7 plus 7" pomerila je granice vizuelnog standarda produkcije domaćih šou-programa. Bila je autor i voditelj veoma popularnog serijala emisija "Lokica na 3K" (1993–1999) kojom je promovisala zdrav način života. 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Tijana Alcakov

redovna ishrana,zdrav san,svakodnevno kretanje, vezbe , pozitivno razmisljanje...

Ivana Radovanovic

verom u sebe do pametnog tela

Dragiša Gića Cvetković

rad,rad i samo rad i sve je na svom mestu svaki misic i svaka misao.......