Sreda, 05.10.2011.

07:45

Toni Parker prelazi u Asvel

Kao što je najavljeno, Toni Parker će za vreme trajanja 'lokauta' u NBA ligi nastupati za Asvel iz Vilerbana, čiji je suvlasnik i predsednik od 2009. godine.

Izvor: B92

Default images

Francuski plejmejker održaće obećanje i sam će platiti osiguranje, a neki mediji u Francuskoj navode da je odbio ponude Barselone i još nekoliko kineskih ekipa.

On će propustiti meč prvog kola domaćeg šampionata sa Roanom, ali će se priključiti timu za meč sa Parizom u drugoj rundi.

Toni Parker ima 29 godina, a za San Antonio Sparse igrao je od 2001. godine i sa njima je osvojio tri šampionska prstena.

Nedavno je sa reprezentacijom Francuske osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, a prosečno je beležio 22.1 poen, 3.5 skoka i 4.1 asistenciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

8 h

Podeli: