Ponedeljak, 03.10.2011.

23:51

"Večiti" u borbi za Superkup (20h)

Odbojkaši Partizana Termoelektro i Crvene zvezde igraće u utorak od 20 časova meč Superkupa kojim će otvoriti novu sezonu.

Izvor: AK

Default images

Ovo će biti premijerni Superkup Srbije, a kao i u drugim zemljama za trofej će se boriti šampion i osvajač Kupa iz prethodne sezone.

Akteri duela u "Šumicama", Nikola Mijailović kapiten Partizana, trener 'crno–belih', Milan Đuričić, odnosno Mihajlo Mitić, kapiten Crvene zvezde i trener Željko Bulatović, očekuju sjajan meč.

"Zvezda ima Kup, mi imamo titulu, ko osvoji Super kup imaće jedan trofej više. Borićemo se. Zvezda ima u timu evropske šampione. Ipak, verujem da će moj tim podići novi pehar", rekao je kapiten Partizana Mijailović.

"Organizacija Super kupa je odlična ideja, trebalo bi da zaživi, preraste u tradiciju", dodao je njegov kolega sa suprotne strane Mitić.

Trener 'crno-belih' Milan Đuričić je optimista pred meč.

"Partizan ima novu ekipu, igrali smo dosta pripremnih utakmica, pokazali smo zavidnu formu. Očekujem pobedu".

Njegov kolega iz ZvezdeŽeljko Bulatović respektuje protivnika.

"Partizan je veliki rival, naše utakmice su uvek poslastica za javnost, nadam se da će Super kup biti kvalitetan za gledanje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: