Subota, 01.10.2011.

17:30

Solidan otpor Partizana Kopenhagenu

Rukometaši Partizana izgubili su od danskog Kopenhagena sa 31:25 (16:12) u prvom kolu D grupe Lige šampiona.

Izvor: B92

Default images

U okviru grupe D u nedelju su na programu mečevi Monpelje – Ademar Leon i Pik Seged – Kil.

Najefikasniji u taboru 'crno-belih' bili su Dimitrijević i Maksić sa po 5 golova, Ilić je dao 4, a golman Milić imao je 15 odbrana. Dance su predvodili Sigurdson sa 12, Hansen sa 5 i Snori Gudjonson i Ekberg sa po 4 gola.

Partizan je hrabro počeo duel sa favorizovanim rivalom, a na golu je blistao Milić, koji je odbrani dva šuta Mikela Hansena i po jedan Ekberga i Sigurdsona.

Sve do same završnice prvog poluvremena ’crno-beli’ su držali rezultatski priključak smirenom igrom i dobrim kontrama, ali u finišu im je pala koncentracija, pa je Kopenhagen pogotkom Hansena otišao na odmor sa četiri gola viška (16:12).

U prvom poluvremenu najefikasniji kod Partizana bili su Ilić sa 4 i Dimtrijević sa 3 gola, dok je goste predvodio Sigurdson sa 7 pogodaka, od toga četiri iz kontre.
Interesantno je da nije bilo isključenja sve do 27. minuta, kada su sudije poslale Ilića na dvominutni ’odmor’.

Tempo igre pao je u drugom poluvremenu, Sigurdson je i dalje pogađao, pa su gosti i uvećali prednost.

Milić je odlično branio, Maksić je imao nekoliko lepih poteza i to je koliko-toliko držalo Partizan u igri. Međutim, Danci su igrali veoma čvrsto u odbrani i do kraja su bez većih problema priveli meč kraju u vršačkom „Milenijumu“ – 31:25.

Beogradski 'crno-beli' će u drugom kolu 8. oktobra gostovati španskom Ademar Leonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: