Ponedeljak, 19.09.2011.

12:04

Srbija na francuskom sajmu turizma

Turistička organizacija Srbije (TOS) organizovaće objedinjeno predstavljanje turističke ponude Srbije na francuskom tržištu, na Međunarodnom sajmu "TOP RESA 2011", koji sutra počinje u Parizu i traje do 23. septembra.

Izvor: Tanjug

Default images

U 2010. godini, Srbiju je posetilo 18.339 francuskih turista, što je bilo za 11 odsto više nego u 2009. U prvih sedam meseci ove godine, francuskih turista bilo je 9.471, što je za 10 odsto više u odnosu na isti period prošle godine, a oni su ostvarili čak za 24 odsto više noćenja.

TOS je zakupio izložbeni prostor veličine 40 kvadratnih metra, na kome će biti predstavljena celina turističke ponude Srbije namenjene francuskom tržištu, sa posebnim naglaskom na Beograd, Novi Sad, puteve kulture, kulturno-istorijske spomenike, seoski turizam, aktivni odmor u prirodi i manifestacije u Srbiji.

Pored TOS-a, na štandu će se predstaviti turističke organizacije Vojvodine i Beograda, kao i receptivne turističke agencije iz Srbije "Glob Metropoliten turs" i "Interturs".

Povodom početka Sajma TOP RESA, u saradnji sa Ambasadom Srbije u Parizu i marketinškom agencijom "RevolutionR" iz Pariza sa kojom TOS sarađuje na poslovima promocije, za novinare i organizatore putovanja iz Francuske, večeras će u rezidenciji ambasade, biti organizovan prijem.

Ove godine TOS je organizovao studijsko putovanje za oko 25 novinara iz Francuske, koji su nakon boravka u Srbiji objavili reportaže i članke o Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

18 h

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Podeli: