Vesti

0

Teška saobraćajna nesreća kod Trgovišta

Autor: AM

Izvor: Tanjug/Novi magazin

Teška saobraćajna nesreća kod Trgovišta

Teška saobraćajna nesreća dogodila se oko 10.30 časova u selu Donja Trnica u opštini Trgovište. Poginuli su policijac, koji u tom momentu nije bio na dužnosti i njegov sin.

Do nesreće je došlo kada je autobus "Kavim" Jedinstva iz Vranja, na liniji Vranje -Trgovište, sleteo sa puta u provaliju. rema još nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u nekoliko metara duboko korito reke Pčinje.

Povređeni putnici već su zbrinuti u vranjskom zdravstvenom centru.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR

ana

mozes odmah da otputujes,kavima ostavi na miru

Selim se iz SRBIJE!

E moje Vranje,bio si mali gradic,mira..prelep.Dok se nisu umesali politicari,dok nisu pare pocele da se peru! U "Kavim Jedinstvu" nema novih autobusa,prosek svakog autobusa je 50-ak godina starosti. To je olupina,to nije prevozno sredstvo,jel znate u cemu se voze vasa deca na putu do skole i natrag?? Soferi naravno nemaju od skole ni dan,nemaju ni polozeno neki..cast izuzecima! Zasto ovo nema u Nemackoj,zasto se ovo ne dogadja tamo..? Zato sto tamo ima pismenih ljudi,a u Vranju to nema! Danas sa fakultetom ides na ulicu,sa cetvorogodisnjom u vladu i crni Mercedes! E moja Srbijo neces ti jos dugo! JADNA SI!