• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obujte rolere!

Beogradska rolerijada održava se danas u centru grada, od Slavije do Kalemegdana.

Rolerijada, koja se održava 14. put, okupiće oko 2.500 takmičara iz Srbije i inostranstva. Trke su podeljene prema uzrastu i sposobnosti, i to na trku za odrasle (više od 16 godina), "Fly London" (do 15 godina), "Mobility week" (trka trotineta), porodične trke, i tri grupe za trku na sto metara.

Najbolje takmičare u svim trkama očekuju vredne nagrade koje su za njih spremili sponzori manifestacije i organizator, a dele se na bini u pauzama između trka.

U zabavnom programu na bini na Trgu Republike učestvovaće dens klub "Freedance" iz Zrenjanina i "UMS studio" iz Beograda, kao i prijatelji Naxi radija, koji je ove godine obezbedio i direktan radijski prenos. Svaki učesnik Rolerijade dobiće i besplatnu fotografiju na licu mesta zahvaljujući Naxi radio fotografima.

Zbog održavanja Rolerijade, u nedelju 11. septembra biće zatvorene ulice Kralja Milana, Terazije, deo Makedonske, Trg Republike, Vasina, kao i sve ulice koje izlaze na bilo koji deo ove trase. Saobraćaj će ponovo biti pušten u zoni Kralja Milana, dela Terazija i poprečnih ulica već od 12:30, dok će u svim ostalim ulicama saobraćaj biti normalizovan od 16:30.

(MONDO)



Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dragan

Kad bih znao da vozim...;-)

jovana

jedva cekam

Marija neka

Xexe... Naxi radio :D

SERIJE