Sport

0

Odbojkaši lako savladali Tursku

Autor: ZM

Izvor: Beta

Odbojkaši lako savladali Tursku

Meč je trajao sat i devet minuta.

Srbiju je predvodio kapiten Ivan Miljković sa 24 poena, a sledio ga je Nikola Kovačević sa 18. Kod Turaka najbolji je bio Serhat Čoskun 22 poena.

Utakmici je prisustvovao veliki broj navijača Srbije.

U prvom meču Grupe A Slovenija je pobedila domaćina Austriju sa 3:0 (25:20, 25:21, 25:20).

Srbija sledeći meč igra u nedelju od 15.30 protiv Slovenije.

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je večeras da je njegov tim pobedio jer je igrao strpljivo i kvalitetno protiv Turske. "Ovo je veoma važna pobeda jer je otvaranje prvenstva. Ovakve utakmice su obično dramatične, ali mi smo igrali strpljivo i kontranapadom smo ubili nadu protivnika da dođe do povoljnog
rezultata", kazao je Kolaković posle meča.

Selektor Srbije je prokomentarisao osobine narednog protivnika, reprezentaciju Slovenije: "Slovenija je izuzetan protivnik, borićemo se za prvo mesto u grupi. Oni mogu da se nose sa svim reprezentacijama. Biće izuzetno teško pobediti".

Kapiten Srbije Ivan Miljković kaže da je ubedljivoj pobedi presudio mali broj grešaka "orlova". "Ozbiljno smo igrali, veoma dobro, sa malim brojem grešaka. Umerili smo njihov napad i posle toga pravili kontranapade. Posle naše dobre igre, počeli su da greše, te je samo to išlo u našu korist", rekao je korektor srpske reprezentacije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR