Jaguar C-X16 - koncept pun samopouzdanja

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Jaguar C-X16 predstavlja čvrstu odluku britanske kompanije da se budući dizajn i tehnologija popenju na najviši nivo. C-X16 poseduje tradicionalno na prednjem delu smešteni agregat i pogon na zadnjoj osovini, što uz hibridni pogon i odnos mase od 50:50 predstravlja performanse i VIP ulaznicu za 21 vek. Snaga od 375 KS dobija se od V6 agregata iz tri litra zapremine. Da se poštedi životna sredina i olakša posao većem bratu, zadužen je električni agregat snage 93 KS.

Ovolika snaga uparena sa osmostepenom transmisijom i lakom aluminijumskom šasijom omogućava Jaguar-u C-X16 sprint do stotke u 4,4 sekunde. Trka sa vremenom se može nastaviti sve dok ovaj moćni Jaguar ne dostigne maksimalnih 300 km/h. Tom prilikom ovaj automobil emitovaće 165g/km CO2, što je za ovakve performanse veoma malo.

 

Aluminijumsko telo je napravljeno tako da je gotovo tik uz mehanički deo vozila, čime je Jaguar obezbedio maksimalni užitak u sportskoj vožnji. Dizajnerski jezik koji je ispleo ovakvog lepotana već pobraja nagrade. Jaguar C-X16 izgleda kao da je prosto izliven iz jednog kalupa, sa dominantnom prednjom rešetkom i točkovima koji odaju utisak kao da se težilo tome da se u što većoj meri postave u uglovima vozila. To je jednostavno nepogrešivi Jaguar.



Slučaj unutrašnjosti predstavlja pravi uvoz budućih tehnologija, kao što su multimodalne rotacione komande. U okviru njih naći će se OLED ekrani, koji omogućavaju skup svih funkcija na jednom mestu, a predstavljaju maksimum kompatibilnosti između sportske i svakodnevne vožnje.



SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»