Search
Close this search box.

Udala se zvezda serije „Kad lišće pada“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

ukoliko st ljubitelj turskih serija, ova vest će vas obradovati. Glumica Gokče Bahadir koja tumači lik Lejle iz serije Kad lišće pada, stala na ludi kamen!
Gorka sudbina mnogih likova u ovim serijama pravi dramatične zaplete, ali u privatnom životu, glumci imaju zaista čime da se pohvale. Tako je Gokče Bahadir, lik Lejle iz serije Kad lišće pada, koju možete pratiti na TV Prva ovih dana stala na ludi kamen!

Nakon što su nekoliko puta odlagali svadbu, Gokče Bahadir i njen verenik Ali Sunal, takokođe poznati turski glumac, konačno su stupili u brak. Ceremonija je održana 22.jula u Bodrumu, popularnom turskom odmaralištu. Gokče je inače vrlo iznenadila prisutne kada se pojavila u modernoj venčanici iznad kolena, sa kratkim velom i buketom raznobojnog cveća. Njen verenik je nosio razvezanu kravatu i nije imao sako, a na beloj košulji je imao nacrtano malo crveno srce. Nakon svadbe, mladenci, njihove porodice i par bliskih prijatelja, među kojima i koleginica iz serije Fahrije Evče, koja tumači ulogu Nedžle, Lejlinje sestre, uputili su se na večeru koja je održana na grčkom ostrvu Leros. Čestitamo!

POSLEDNJE VESTI