Bankar tužen za nadrilekarstvo

Penzioner Miloš Radojičić (74) iz Gornjeg Milanovca podneo je krivičnu prijavu protiv Dragomira Damljanovića (60) zbog nadrilekarstva i prevare.

Penzioner Miloš Radojičić (74) iz Gornjeg Milanovca podneo je krivičnu prijavu protiv Dragomira Damljanovića (60) zbog nadrilekarstva i prevare. U policiji je rečeno da su i drugi građani podnosili takve prijave.

Radojičić, koji pati od bolova u nogama, navodi da ga je Damljanović, koji je direktor ekspoziture Komercijalne banke u Gornjem Milanovcu, "našao za šalterom u banci i odveo ga kod doktora koji uspešno to leči, kao i da nije hteo da mu kaže ime tog lekara". Terapija je sprovedena u Damljanovićevoj kući, tako što je penzioner 15 minuta držao noge u kadici sa vodom u koju je sipana soda-bikarbona i jodirana so.

"Kad sam izvadio noge iz kadice doktor je uzeo neko gvožđe, zamotao ga u papirnu maramicu i sa time počeo da me steže po tabanima. Tražio sam da prekine, jer me mnogo bolelo, ali je rekao da moram da trpim. To mi je radio na obe noge i ruke", naveo je Radojičić. Po završenom tretmanu doktor je Radojičiću ostavio "neke lekove i to naplatio 260 evra". Radojičić je istakao da je lekar kazao da sa njim može da kontaktira isključivo preko Damljanovića. "Sutradan sam dobio otoke i nesnosne bolove, zbog čega je intervenisala hitna pomoć, a Damljanović mi je rekao da lekar nije u Gornjem Milanovcu. Na telefonski broj koji mi je dao, niko se ne javlja", kazao je Radojičić.

Direktor banke izjavio je da je tog "doktora preporučio iz najdubljih ljudskih osećanja, jer je stručnost dokazao na njegovoj porodici, kao i kod drugih građana". Prema njegovim rečima, taj lekar ima brojne inostrane diplome i leči akupresurom.

  • Gde?

    24.08.2011 18:35
    Ima li u Novom Sadu takvih?
  • Andrija Šrek

    24.08.2011 11:29
    ...
    Ehhh, koliko takvih ima...
  • mile

    24.08.2011 11:04
    doktor
    Srbijanska posla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija