Petak, 12.08.2011.

19:13

Đurđević: "Sve procene nerealne"

Na premijernom meču u novom prvenstvu gost OFK Beograd će na Karaburmi dočekati kulski Hajduk.

Izvor: B92

Default images

šef stručnog štaba Dejan Đurđević i kapiten "romantičara" Ivan Kecojević u sezonu ulazi sa mnogo ambicija, te početak sezone sličan prethodnoj.

Meč na Omladinskom stadionu igra se u subotu od 17.30 časova.

"Jedva čekam da počne utakmica, verujte da su nam pripreme preko glave. Nedostaje nam takmičarski adrenalin. Što se tiče same ekipe, svaki početak je jako neizvestan i ne bih da dajem tačne prognoze. Osamdeset procenata ekipa u Srbiji promeni igrački kadar, tako da su sve procene nerealne, kada su u pitanju očekivanja. Još uvek pokušavamo da nadjemo najbolji tim, kao i sve ostale ekipe", istakao je trener Đurđević.

Novi kapiten beogradskih plavo-belih Kecojević želi samo pobede.

"Čast je nositi traku OFK Beograda, ali i obaveza. Verujem u momke koji su sa nama u timu i očekujem početak kao prošle sezone i reprizu poput utakmice sa Metalcem. Nije bitno ko će postići gol, važna je samo pobeda".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: