Georgijev: Herceg Novi za kraj

S. D.

11. 08. 2011. u 20:58

Pevač i kompozitor ponovo će zapevati u svom rodnom gradu na Kanli kuli, gde je, inače, održao prvi koncert u karijeri

POP pevač i kompozitor Vlado Georgiev ponovo će zapevati u svom rodnom Herceg Novom, u petak uveče i u petak uveče na Kanli kuli, gde je, inače, održao prvi koncert u karijeri. Njegovi Novljani još pamte seriju od šest nastupa, koje je pre tri godine održao na tvrđavi, ali i spektakularnu svirku u gradskoj luci 2004. Popularni Barba poručuje da će ovi koncerti biti drugačiji od njegovih ranijih nastupa, intimniji i svečaniji, i da posetioce na najlepšoj pozornici na Jadranu očekuje pravi spektakl.

- Za mene je uvek poseban doživljaj kada nastupam na Kanli kuli, jer sam svoj prvi koncert održao baš na ovoj tvrđavi - rekao je, za "Novosti", Georgiev. - Odlučio sam da pevam na njoj upravo zbog ambijenta, a s obzirom na to da tvrđava prima oko 3.000 posetilaca, održaću dva koncerta zaredom. Sutrašnji će direktno prenositi Prva televizija. Pre tri godine bilo je pravo ludilo, a sada će atmosfera biti umerenija i svečanija. Ofabraćemo celu tvrđavu i izgledaće potpuno fenomenalno.

* Da li su ovi koncerti uvertira u novu turneju?

- Ovo je na neki način kraj aktuelne turneje. Predstoji mi izlazak novog albuma, a posle toga ćemo sigurno ponovo svirati velike koncerte. U Herceg Novom sam na odmoru od 1. avusta, došao sam da se vidim sa porodicom i prijateljima, ali takođe sam imao veliku želju da održim koncerte, jer mnogi moji fanovi ovde letuju.

* Postoji li ideja da letnji koncerti u Herceg Novom postanu tradicionalni?

- Voleo bih, ali mislim da to ne bi trebalo forsirati svake godine. Nije to ni baš tako lako izvodljivo. Sada se ukazala prilika, ali imam i ja dušu, pa moram nekad i na odmor (smeh). Nadam se da ću, posle koncerata, preostalih desetak dana iskoristiti za pravo letovanje i otići negde brodom.

* Znači, ovog leta ne vozite motor?

- Zasad ne planiram ništa slično, možda nešto iskrsne u septembru. Posle leta očekuje me snimanje spotova za novi album, a biću i u žiriju "Prvog glasa Srije" na Prvoj televiziji, uz Lenu Kovačević i Sašu Miloševića Mareta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Milan

11.08.2011. 23:03

Ovaj covek se nekako izgubio na muzickoj sceni zadnjih 7-8 godina i bukvalno ga nema. Zadnja 2-3 singla su prosla totalno neprimetno, a poslednji album je snimio, ma kad to bese?

lei...

12.08.2011. 21:33

ti znaš ko tebe najviše voli - t voji novljani!!! :)ajde, ako bog da da se ubrzo reprizira koncert sa škvera 2004. volimooooooo teeeeeeeeee!!!!!!!! ♥