Četvrtak, 04.08.2011.

17:23

Kantona: “Snajder podseća na mene”

Legendarni fudbaler Mančester Junajteda Erik Kantona izjavio je da bi ‘crveni đavoli’ trebalo da kupe Veslija Snajdera, jer ga Holanđanin podseća na sebe.

Izvor: B92, eurosport

Default images

Junajted je pre nekoliko dana uputio Interu ponudu od 40 miliona evra, ali milanski klub nema želju da ga uopšte proda.

Holandski reprezentativac bi u šampionu Engleske bio odlična zamena za Pola Skolsa, koji se povukao na kraju prošle sezone.

Upravo povodom Skolsove oproštajne utakmice, Kantona će se u petak vratiti na “Old Traford”, a za Snajdera kaže da je jedan od najboljih na svetu.

Snajder je jedan od najboljih, a mislim da bi bio odlično pojačanje za tim. Mislim da je on upravo ono što je potrebno Junajtedu, a u ovom trenutku nema igrača kao što je on. Veoma je jak i podseća me na mene”, rekao je Kantona.

Inter je više puta ponovio da će Snajder ostati u Milanu, a trener prošlogodišnjeg šampiona Evrope Đan Pjero Gasperini rekao je da će se naći u timu za meč Superkupa Italije protiv Milana, koji se igra u subotu u Pekingu, uz direktan prenos na televiziji B92.

S druge strane, Snajder je istakao da je otvoren za prelazak u redove šampiona Engleske.

Uvek postoji šansa da se nešto desi, ali videćemo”, rekao je Snajder početkom nedelje.

Kantona, koji se povukao iz fudbala pre 14 godina, osvojio je četiri titule za pet godina u Junajtedu, uključujući i dve duple krune, kada su ‘đavoli’ osvojili i FA kup. Francuz je trenutno direktor u Njujork Kosmosu, koji će odmeriti snage sa Junajtedom u petak, a upravo on će predvoditi tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: