MTV je objavio prvu listu izvođača koji će nastupiti uživo na dodeli „2011 MTV Video Music Awards“. Poznata po svom soul zvuku i moćnim, iskrenim stihovima, britanska pevačica i tekstopisac s vrhova top listi Adel, čiji je veliki hit singl „Rolling in the Deep“ dobio neverovatnih sedam nominacija, imaće svoj prvi nastup na dodeli VMA na ovogodišnjoj svečanosti.

Sa fantastičnom godinom iza sebe i tri nominacije u džepu, uključujući i onu za Najbolji hip-hop spot („Best Hip Hop“), Lil Vejn ozbiljno cilja na VMA krunu kad stupi na VMA scenu. Nakon upečatljivog debija na dodeli VMA 2007, Kris Braun, koji ima više nominacija za VMA, daće sve od sebe kako bi priredio još jedan fantastičan nastup. Dodela „2011 MTV Video Music Awards“ prenosiće se uživo iz dvorane Nokia Theater u Los Anđelesu u noći između nedelje na ponedeljak, 28. na 29. avgust 2011. u tri sata. MTV će naknadno objaviti imena drugih izvođača i prezentera.

„Velika mi je čast što sam nominovan i uz to sam i izvođačna ovogodišnjoj VMA dodeli, jer je to prilika koja se ne ukazuje svakome. Sa velikim nestrpljenjem čekam svoj nastup, a te nedelje će izaći moj novi, deveti album Tha Carter IV“, rekao reper Lil Vejn.

Kris Braun je prokomentarisao da je veoma uzbuđen zbog nominacija i zbog povratka na VMA pozornicu i najavio da priprema specijalan nastup za sve fanove.

Gledaoci mogu da glasaju za glavne VMA kategorije, uključujući i kategoriju Najbolji novi izvođač(„Best New Artist“) onlajn na vma.mtv.com ili na m.mtv.com putem mobilnog telefona. Prenos dodele „MTV Video Music Awards“ 2011. biće dostupan potencijalnoj publici od preko 1,2 milijarde ljudi preko MTV globalne mreže od više od 60 kanala koji dosežu do više od 640 miliona domaćinstava širom sveta i putem preko 200 MTV digitalnih medija. Snimak najvećih trenutaka prošlogodišnje dodele, potpuni popis prošlogodišnjih pobednika, haljine, zvezde i muzički komentari sa crvenog tepiha dodele, mogu se videti na vma.mtv.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari