• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bekamu se baš dopada...da bude tata!

U intervjuu za AP, Dejvid Bekam je još jednom potvrdio da je oduševljen svojom ćerkicom Harper Seven, i otkrio da ona u budućnosti možda neće biti najmlađi član porodice Bekam.

Fudbaler je rekao da su njegova supruga Viktorija i on oduvek želeli da imaju petoro dece, i da će tu želju pokušati da ostvare.

"Uvek smo govorili kako volimo veliku porodicu i, ako budemo dovoljno srećni, imaćemo još jedno dete. Viktorija to podnosi veoma dobro, tako da...", rekao je on.

Iako je Viktorija, navodno, posle porođaja izjavila da više ne želi da bude u drugom stanju i da neće imati više dece, izgleda da se brzo predomislila.

Poslušajte šta o tome kaže Dejvid Bekam



(MONDO)

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ceki

Ma da, najvece blago, jos kada na nekoliko milona dolara blaga, imaju blago od nekoliko dece..Pa sta bi mu zena radila drugo nego decu radjala i time bila u centru paznje? Njima su i deca novac, izmedju ostalog, i dobit.Ta njihova deca ce mesecno trositi na odecu, koliko bi bilo dovoljno novca da se nahrani i vode nabavi nekolicini hiljada dece u Africi.Holivudski licemeri.

*ICAZLICA*

Lepo ali treba imati i para da izdrzavas toliku decu.Uvek sam osudjivala one majke koje iako nemaju skoro nikakve uslove rode vise od 5-oro dece a posle traze pomoc od drugih...

buda

svaka cast bekamu,to je najvece blago dzabe i pare i sve ako nemas dece.

SERIJE