Da bi se to postiglo, Redfernova preporučuje da se pre polaska na gozbu nešto pojede, da se kasnije zbog gladi ne bi uzimala preterana količina hrane, a dobro je i udaljiti se od prostora gde se nalazi hrana, kako bi se izbeglo iskušenje.
Ona savetuje i da se kontroliše količina hrane u tanjiru i da se tokom proslave jede jednom, a ne cele večeri. Grickanje za stolom jedan je od načina za brzo gomilanje kalorija, tako da je bolje uzeti jedan tanjir s kalorijski uravnoteženim namirnicama.
Redfernova ističe i da bi trebalo izbegavati pića s većom količinom kalorija i više se usmeriti tokom tih prazničnih susreta na razgovor i razne aktivnosti sa članovima porodice i prijateljima nego na hranu, preneli su francuski mediji.
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja,
stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.
Komentari 7
Pogledaj komentare