Romantično ležerne punđe za venčanja!

Izvor: TvojPortal.com, 29.Jul.2011, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romantično ležerne punđe za venčanja!

www.nadlanu.com Ko kaže da na venčanju sve treba da bude "zategnuto i pod konac"?! Taj poseban dan u vašem životu bi trebalo da bude opušten, a mladina frizura u tome može da pomogne. Pogledajte naše predloge za romantično "neuredne" punđe!



Drage dame, ako ste, poput većine devojaka koje čeka venčanje, odlučile da podignete kosu, probajte da izađete iz šablona. Bilo da ste mlada ili, na primer, kuma ili deveruša, oslobodite se i napravite punđu kakvu >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << ni jedna druga devojka neće imati - ležernu, pomalo otkačenu, ali veoma romantičnu poput ovih na fotografijama!

Ne plašite se pramičaka koji će izletati na sve strane. To je totalno sexy i romantično! Pobegnite od dosade zategnutosti i stereotipnih punđa koje frizeri prave "zatvorenih očiju". Kažite svojoj frizerki/frizeru da dokaže svoju kreativnost i napravi vam "neurednu punđu" koja će zaseniti sve ostale ispeglane, natapirane i lakom ulepljene frizure. Budite hrabri i drugačiji, posebno ako ste vi zvezda tog venčanja, tj. mlada!


vencanjepunđeromantičnoležernosexy

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.