• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tužno: Da li je neko mogao da pomogne Ejmi?

Vest o smrti jednog od najboljih vokala današnjice šokirala je javnost. Fanovi se pitaju, ukoliko je tačno ono što svi naslućuju, da je uzrok smrti predoziranje, zašto joj niko nije pomogao?

Od kako je kročila na scenu bilo je jasno da je britanska pevačica Ejmi Vajnhaus (1983-2011) jedan od najboljih vokala današnjice i da je "tu da ostane".

Nakon prvih hvalospeva o devojci koja je rasla uz muziku Frenka Sinatre i koja je za muzički pravac, u “moru” pevačica poput Britni Spirs, izabrala da vrati pedesete i šezdesete godine prošlog veka, krenule su i kritike.

Kritike na račun njenog ponašanja na bini koje smo i sami, nažalost, videli nedavno na Kalemegdanu, kašnjenja na nastupe, pa čak i konzumiranja narkotika tokom koncerta, burne veze, a onda i braka sa Blejkom Filderom Sivilom…skoro svega.

Bila je predmet podsmeha medija, paparaci su grabili svaku priliku da je uslikaju pijanu i razmazane šminke, a porodica se oglasila tek nekoliko puta kako bi rekla da njihova ćerka ima problem i da rade sve što je u njihovoj moći…

Od 2008. godine,samo na našem portalu je objavljeno bezbroj vesti o njenim pokušajima da se izleči od bolesti zavisnosti, odnosno brojnim odlascima u bolnicu.

Neki od njih su:

Ejmi Vajnhaus u bolnici, Ejmi Vajnhaus ponovo u bolnici, Ejmi Novu godinu slavi u bolnici…i poslednji - Ejmi Vajnhaus opet na lečenju.

Njen menadžment je pompezno najavljivao da se “ona vraća spremnija nego ikad”, da je alkohol na njenoj turneji zabranjen, a koncert na Kalemegdanu nam je pokazao da izgleda niko ni prstom nije mrdnuo.

Kao što je koncert u Beogradu šokirao svetske medije i “naterao” Mobija i Boja Džordža da Ejmi ponude pomoć, odnosno zamole njen menadžment da konačno učini nešto, tako nas je šokirala, čak povredila vest o njenoj smrti.

Fanovi širom sveta priznaju da je sama kriva, ali ipak postavljaju jedno pitanje - Zašto niko ništa nije uradio, kada su svi znaci bili tu?



(MONDO)

Komentari 39

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

mm

narkoman je narkoman, a Amy Winehouse je AMY WINEHOUSE!

Milica

Ne tera njih genijalnost u smrt,nego pare sa kojima ne znaju sta ce da rade!

droga

ona je sama izabrala da se drogira, ona se (kako stvari stoje) sama predozirala. da je bila izvanredan vokal - jeste, ali sta nju razlikuje od ostalih narkomana koji su umrli od prevelike doze... nista. po meni je apsolutno nebitno ko je i sta je bila u svom zivotu. iskreno, jadno je sto sad svi nju izdizu iznad svih ostalih pokojnih narkomana, jer po meni nema razlike da li se predozirala prebogata pevacica u svom luksuznom stanu ili neki klosar i sitni lopov u nekom podrumu. narkoman je narkoman. kad tako budete zalili za svakim ljudskim zivotom koji je odnela droga onda se javite...

SERIJE