• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dete pobeglo iz jaslica

Teodora S. stara sedamnaest meseci juče tokom prepodneva je, pored dve vaspitačice i nekoliko dece, izašla iz jaslica vrtića "Duga" u Čoki , prešla prometnu saobraćajnicu i uputila se ka svom stanu.

Radnik koji betonira trotoar ispred zgrade u Ulici maršala Tita, gde je stan Teodorine porodice, prepoznao je devojčicu, uzeo je u naručje i pozvonio na vrata stana.

Kako nije bilo nikoga, on je malu Teodoru vratio nazad u vrtić, čudeći se otkud dete samo na ulici.

"Verovatno da ne bih saznao za ovo putešestvije moga deteta da me o tome nije obavestio komšija. Bio sam u Senti, a supruga na poslu u „Vinariji“, kada mi je pozvonio telefon. Komšija me pitao da li znam gde mi je mezimica i rekao šta se dešava. Dojurio sam u Čoku i otišao u vrtić. Kad sam je živi i zdravu hteo sam da plačem - i od sreće i od besa. Zar je moguće da iz jaslene, najmlađe grupe u vrtiću, sama izađe, pored vaspitačica i da napusti zgradu vrtića, a da to niko ne primeti ? Odmah sam otišao u policiju da prijavim slučaj, a od mog pravnog zastupnika tražiću da tuži ustanovu", ogorčeno priča za "Blic" Teodorin otac Dejan,

"Kao i svakog dana odneo sam Teodoru u vrtić, supruga je otišla na posao, a ja u Sentu privatnim poslom. Kada su mi javili šta se desilo ni sam ne znam koliko brzo sam automobilom stigao do vrtića. Možda sam bio i grub, ali nisam mogao da se uzdržim zbog same pomisli šta se sve moglo desiti na njenom putu od vrtića do škole u centru Čoke, izjavio je Dejan.

Direktorka vrtića Galjina Bugarski potvrdila je kako nije znala da je dete samo napustilo vrtić i izašlo na ulicu sve dok nije došao otac jer joj to vaspitačice nisu rekle.

"Tražila sam da mi ispričaju sve što se desilo i napišu izjave. Jednoj od vaspitačica ovo nije prvi slučaj kršenja radne discipline i nakon što sve ispitamo uslediće i ogovarajuće mere", rekla je direktorka za "Blic."


(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image