Švedski brend H&M u Beogradu

Kompanija Zekstra najavila je da će u ponedeljak, 22. decembra, otvoriti prvu prodavnicu u Srbiji u kojoj će prodavati garderobu najpoznatijeg švedskog modnog brenda H&M.

Život

Izvor: B92

Sreda, 17.12.2008.

17:38

Default images

Predstavnica za medije kompanije Zekstra Bojana Roljić izjavila je agenciji Beta da će prodavnica biti u Beogradu, u ulici Kralja Milana 23.

Kako je rekla, cene će biti usklađene sa cenama tog brenda u drugim prodavnicma u svetu, a kupcima će biti ponuđena garderoba za muškarce, žene, tinejdžere, trudnice, punije dame i decu, kao i širok asortiman robe koja upotpunjuje kolekcije.

"Osim široke ponude garderobe, u okviru ovog brenda nalazi se i program koji nudi kompletan kućni asortiman", rekla je Roljić.

Ona je rekla i da H&M uglavnom sam otvara prodajna mesta, ali da rade i ovakav način prodaje u zemljama gde nemaju svoje objekte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: