Petak, 08.07.2011.

19:15

DK: Srbija na korak od polufinala

Teniska reprezentacija Srbije nalazi se na korak od plasmana u polufinale Dejvis kupa pošto posle prvog dana protiv Švedske vodi sa 2-0.

Izvor: B92

Default images

Prvi bod Srbiji doneo je Viktor Troicki koji je sa 3-1 pobedio Mihaela Rideršteda, dok je u drugom meču Tipsarević posle samo jednog seta slavio protiv Ervina Eleskovića.

Tipsarević je naime prvi set rešio u svoju korist rezultatom 6:2, a početkom drugog Elesković je povredio koleno prilikom servisa Tipsarevića i bio je primoran da preda meč.

Umesto Tipsarevića protiv Eleskovića je trebalo da igra Novak Đoković, ali je stručni štab u poslednji trenutak odlučio da odmori prvog tenisera sveta.

U subotu će Zimonjić i Tipsarević igrati dubl sa Aspelinom i Lindestadom. U nedelju će se igrati poslednja dva meča u singlu, Đoković će igrati sa Riderštedom, a Troicki sa Eleskovićem.

Pobednik ovog duela u polufinalu će igrati protiv Argentine koja je već stekla nedostižnih 3-0 u duelu sa selekcijom Kazahstana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

22 h

Podeli: