Sreda, 09.04.2008.

13:51

Real spremio 120 miliona za Ronalda

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Najtrofejniji evropski fudbalski klub Real Madrid namerava da Mančester Junajtedu ponudi 120 miliona evra za Portugalca Kristijana Ronalda, objavili su španski mediji. Uprava Real Madrida spremna je da na kraju sezone za 23-godišnjeg igrača plati rekordnu sumu u istoriji svetskog fudbala.

Čelnici kluba već su razgovarali sa sportskim direktorom Predragom Mijatovićem i dali mu ovlašćenja da počne pregovore sa portugalskim internacionalcem.

Španski novinari podsećaju da je Uprava "kraljevskog" kluba i prošle godine najavljivala da će za Ronalda Mančester Junajtedu ponuditi 105 miliona evra, ali je sve ostalo samo na priči.

Rukovodstvo Mančester Junajteda već je upoznato sa namerom španskog kluba, ali izvori bliski ekipi sa "Old Traforda" tvrde da slavni engleski tim sigurno neće prihvatiti tu ponudu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: