Nedelja, 03.07.2011.

13:15

Koštunica: Udarac interesima Srbije

Predsednik DSS Vojislav Koštunica ocenio je da je dogovorom Beograda i Prištine izigrano poverenje svih država koje se protive priznanju nezavisnosti Kosova.

Izvor: Beta

Default images

On je dodao da je time Vlast u Srbiji zadala težak udarac interesima Srbije.

"Priznavanjem raznih vrsta akata i dokumenata kvazi drzave Kosovo, sadašnja vlast je podržala otimače naše", rekao je Koštunica.

Lider DSS smatra da je sadašnja vlast od 2008. godine saučesnik i pomagač zapadnim silama u procesu pravljenja nelegalne države Kosovo.

"Srbija je kroz istoriju imala uspone i padove, pobede i poraze, ali je ovo prvi put da vlast kapitulaciju proglasava uspehom i time direktno obmanjuje sopstveni narod", kazao je Koštunica.

Delegacije Beograda i Prištine su juče u Briselu postigle dogovor o slobodi kretanja, matičnim knjigama i prihvatanju diploma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

18 h

Podeli: