Jovanović pozdravlja inicijativu EU

Čedomir Jovanović izjavio je da je inicijativa Havijera Solane još jedan dokaz da Evropa želi da pomogne Srbiji.

Izvor: B92

Utorak, 08.04.2008.

15:03

Default images

"Osnova naše izborne kampanje je insistiranje na potpisivanju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju“, rekao je lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović. "Ova inicijativa daje stavu Liberalno-demokratske partije dodatnu težinu“, smatra on.

“Takođe, problem saradnje sa Haškim tribunalom je prepreka evropskom putu Srbije koja mora biti otklonjena. Spremni smo da ispunimo naše međunarodne obaveze, hapšenjem Ratka Mladića i Radovana Karadžića, učešćem u budućoj reformskoj vladi“, naveo je Jovanović.

“Put do ispunjenja te odluke biće lakši uz podršku Evrope i njenu spremnost da sa Srbijom potpiše taj važan sporazum. Svaki korak u uspostavljanju evropskih vrednosti u Srbiji jača poziciju građanskih snaga u zemlji i zato moramo učiniti sve da Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju bude potpisan što pre“, zaključio je lider LDP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: