Capital.ba

Na bazenima “Džungle” otvorena sezona kupanja

13.06.2011. / 15:56

DOBOJ, Predsjednik Skupštine opštine Doboj Zdravko Petrović danas je, presijecanjem vrpce na ulaznim vratima kompleksa bazena Sportsko-rekreativnog centra (SRC) “Džungla”, svečano otvorio sezonu kupanja u Doboju.

“Sistem bazena i prateći subjekti `Džungle`, koji se nalazi u neposrednoj blisini centra grada i magistralnog puta, veoma su pogodni za odmor i prijatan boravak, ne samo građana Doboja, već i susjednih opština, kao i turista – posjetilaca Doboja”, rekao je Petrović.

On je, nakon svečanog otvaranja sezone kupanja na sistemu bazena, istakao da posjetioci-turisti Doboja, osim usluga Centra “Džungla”, mogu posjetiti i srednjovjekovnu gradinu koja se nalazi u neposrednoj blizini.

“Ovo je deveta godina otvaranja sezone kupanja na bazenima `Džungle` i prema tradiciji, prvog dana sezone ulaz i korišćenje bazena je besplatan”, rekao je Srni direktor i vlasnik Centra Drago Đurić.

On je podsjetio da će sezona kupanja na kompleksu od tri bazena – olimpijski, školski i rekreativni trajati do 31. avgusta, a i duže ako vremenski uslovi to dozvole.

Đurić je naglasio da je bezbjednost na ovim bazenima, od prošle godine, podignuta do maksimuma, jer je povećan broj profesionalnih spasilaca, tako da korisnici bazena mogu bezbrižno uživati u odmoru koji ovde provode.

Na bazenima “Džungle”, sa završetkom ove školske godine, počeće besplatna škola za obuku mladih neplivača, rekao je Đurić i dodao da je u planu izgradnja sportske dvorane, zatvorenog i otvorenog bazena, kao i dva hotela sa tri i pet zvjezdica.

Svečanosti otvaranja sezone kupanja na bazenima “Džungle”, osim predstavnika lokalne vlasti, prisustvovali su predstavnici Organizacije za razvoj turizma regije Doboj “ROTIR” i Turističke organizacije opštine Doboj, te predstavnici više dobojskih privrednih i javnih preduzeća.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!