• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad ti je mama Gvinet Paltrou...

Dvoje dece oskarovke i Krisa Martina nemaju običnog učitelja, već nekoga ko će ih učiti jedrenju, latinskom, filozofiji... uprkos činjenici da imaju pet i sedam godina.

Gvinet Paltrou i Kris Martin iz grupe Coldplay objavili su oglas u kom traže kućnog učitelja koji će petogodišnjeg Mozisa i sedmogodišnju Epl podučavati slikanju, istoriji umetnosti, glumi, tenisu, šahu, mandarinskom kineskom, jedrenju, filozofiji, francuskom, starogrčkom i latinskom. Plata za ovog "genijalca" godišnje iznosi 62.000 funti.

Paltrouova pored glumačke karijere vodi i sajt "Goop", na kom čitateljkama deli savete o kuvanju, održavanju kuće, lepoti, stilu i drugim "ženskim" temama.

Holivudske dadilje i privatni učitelji izgleda su traženi poslednjih meseci, pošto su i Bred Pit i Anđelina Džoli nedavno dali oglas u kom traže nekoga ko će im pomoći da se "izbore" sa šestoro dece.

(MONDO)

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

kolacic

Ovo ko "Macke iz viskokog drustva" :D

student

kao neko ko jos uvek uci(covek uci dok je ziv, al ja intenzivno) mogu reci da mi je zao sto od svoje 6 godine i male skolice nisam imala ni jednu slobodnu godinu. Leta mi nekako proletela zato sto su moji mislili da je ok da me salju na selo , mesto da su me slali na neke kampove, letnje skole jezika i sl. da provedem vreme u igri i ucenju. Trenutno iz moje prespektive mislim da decu sem slova i brojeva necu terati da uce do 6 god,a posle treba decu slati da se druze i uce. Na razne kampove i kurseve da neviknu da budu sami, odgovorni, da dele i zivot i stvari sa drugima, a ovo su gluposti!

Vicious.

A heklanje?

SERIJE