• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posao za 102 osobe u javnim radovima

Javnim radovima u Moravičkom okrugu, kojima je predviđeno ulaganje 14,5 miliona dinara u realizaciju devet socijalnih, humanitarnih i ekoloških projekata, trebalo bi da bude obezbeđen šestomesečni posao za 102 osobe.

"Ova lica biće angažovana na period od šest meseci u oblasti socijalnih, humanitarnih i kulturnih delatnosti, održavanju zdrave životne sredine i prirode", kazala je Tanjugu direktorka čačanske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) Biljana Jovanić.

Pet projekata je dobio Čačak, Ivanjici su pripala dva, a Lučanima i Gornjem Milanovcu po jedan.

U čačanskoj filijali NSZ danas su uručeni ugovori o realizaciji tih javnih radova.

Projektima je, između ostalog, predviđeno uklanjanje divljih deponija, uređenje seoskih grobalja i čišćenje korita potoka u Ostri, Donjoj Gorevnici, Vujetincima, Mrčajevcima i Katrgi.

U Atomskoj Banji u Gornjoj Trepči radiće se na projektu uređenja i zaštite izvora lekovite vode, šuma, staza i prilaznih puteva.

U Gornjem Milanovcu sedam osoba radiće na organizovanju usluga pomoći starim licima po kućama, a za Ivanjicu su odobrena dva projekta: unošenje i obrada elektronskih podataka i saniranje divljih deponija, na kojima će biti angažovano 29 lica sa evidencije nezaposlenih.

Objavljen je i javni poziv za organizovanje i sprovođenje javnih radova na području Čačka, koji će se finansirati sa 5,5 miliona dinara iz gradskog budžeta.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image