Mladić od danas u zajedničkim prostorijama

Ratko Mladić će danas, posle 14 dana samovanja, biti premešten u zajedničke prostorije haškog pritvora.
Ratko Mladić će danas, posle 14 dana samovanja, biti premešten u zajedničke prostorije haškog pritvora.

Čim se bude smestio, čekaće ga odbor za doček, njegove komšije sa sprata: Veselin Šljivančanin iz "vukovarske trojke", nekadašnji "debeovci" Jovica Stanišić i Franko Simatović, bivši pomoćnik ministra srpske policije Vlastimir Đorđević, načelnik bezbednosti u Zvorničkoj brigadi VRS Drago Nikolić, optužen za zločine u Višegradu Milan Lukić, kao i hrvatski general Mladen Markač.

Press piše da će najbolji kuvari, generali Gotovina i Pavković, pripremiti Mladiću poseban specijalitet za dobrodošlicu - pitu sa sirom!

Novosti nagađaju kako će ratni komandant bosanskih Srba provoditi vreme dok ne bude formirao tim odbrane. List tako piše da će mu Šešelj sasvim sigurno biti glavni partner u šahu, dok će sa Šljivančaninom koji u pritvoru važi za najvećeg ljubitelja knjiga, najverovatnije razmenjivati beletristiku, pre svega "Rat i mir" koji je poneo iz Beograda.

Izvor "Novosti" kaže da se ovo krilo pritvora odlikuje veoma dobrim međuljudskim odnosima, a da se ceo Sheveningen može nazvati Jugoslavija u malom. - Svi pritvorenici su u više nego korektnim odnosima i podržavaju jedni druge. Jedini problemi koji postoje su zbog neslaganja u karakterima, a nikako zbog nacionalne pripadnosti.

Ratko Mladić će se o optužnici ponovo izjasniti 4. jula.

  • 10.06.2011 11:31
    1
    Ovakvo dobroljudski odnosi su bili i u toku gradjanskog rata na prostoru ex yu
    dogovarali su se o svemu i svacemu
    verovatno po onoj staroj
    da dogovor i sloga kucu gradi, samo ciju
  • BUG

    10.06.2011 07:52
    Strasno
    Pobili gomile neduznih civila bez obzira koje nacionanolsti, a sad se medjusobno druze i sale. Bolestan je ovo svet. Ljudski je zivot ocigledno izgubio na vrednosti, samo su ostale iskrivljene vrednosti politickih igrarija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija