Kultura

Petak, 27.05.2011.

16:43

"Vukovi dani knjige" u Loznici

Manifestacija "Vukovi dani knjige" biće održana 30. i 31. maja u Loznici, najavljeno je iz lozničke izdavačke kuće "Vuk", organizatora tog programa.

Izvor: Beta

Default images

Loznica će, kako su naveli organizatori, u ta dva dana izmeniti izgled: butici i prodavnice druge robe u centralnoj gradskoj zoni će se pretvoriti u knjižare, pešačka zona postaće veliki ulični vašar knjiga, a kafići i restorani će, uz kafu i druga pića, gostima nuditi i knjige.

Pisci će posetiti nekoliko škola, družiti se s decom i građanima, potpisivati svoje knjige na uličnim štandovima i poklanjati ih onima koji ne mogu da ih kupe.

Gost-izdavač prvih "Vukovih dana knjige" biće beogradska izdavačka kuća "Ariadna".

U Vukovom domu kulture u Loznici 31. maja od 19.00, u završnom programu biće predstavljeni autori čija su dela objavljena u izdavačkoj kući "Vuk": Milovan Vitezović, Ljubivoje Ršumović, Pero Zubac, Milisav Savić, Milomir Đukanović, Aleksandar Čotrić i drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

1 d

Podeli: