Lazarevo: Mladić nije pružao otpor

Z. U. - V. C. S. - M. T. K.

26. 05. 2011. u 13:40

Nedaleko od Zrenjanina uhapšen najtraženiji haški begunac. Na zahtev policije, mirno pokazao ličnu kartu sa svojim imenom

NAJTRAŽENIJI haški begunac i bivši general Vojske Republike Srpske Ratko Mladić uhapšen je jutros u zoru, u selu Lazarevo, nadomak Zrenjanina. Akciju su izveli pripadnici Bezbednosno-informativne agencije (BIA) i Službe za otkrivanje zločina, uz asistenciju pripadnika MUP Srbije.

Kako nezvanično saznajemo, Mladić nije pružao otpor, a na zahtev operativaca da se identifikuje pokazao je originalnu ličnu kartu sa svojim imenom. Njen rok važnosti istekao je međutim 1999. godine.

- Ja sam taj koga tražite - kratko je rekao Mladić operativcima.

U tom trenutku nije se znalo sa sigurnošću da li je reč o najtraženijem haškom beguncu, pa je uzet uzorak za DNK analizu.

* Reagovanje porodice generala Mladića pogledajte OVDE.
* O proceduri izručenja Haškom tribunalu pročitajte OVDE.

Oni koji su ga videli opisuju Mladića kao nekog ko ne liči mnogo na osobu sa fotografija poznatih u javnosti. Izuzetno je ostario, u trenutku hapšenja nije imao bradu, neobično je držao jednu ruku, koja mu je, kako se opisuje ”visila kao da je oduzeta”. Ipak, ono što su svi primetili, a to je njegov karakterističan hod, po kome je poznat odranije. Nije ga promenio.

Helikopterom je prebačen u prostorije BIA na Banjici. Odmah mu je urađena daktiloskopska analiza, odnosno upoređivanje otisaka prstiju. Nalaz je bio pozitivan, a uskoro je stigla i potvrda DNK. Tek posle toga, u 13 časova, predsednik Srbije Boris Tadić, na vanrednoj konferenciji za novinare u Predsedništvu Srbije potvrdio je uhapšen Ratko Mladić.

Ministar policije Ivica Dačić potvrdio je da Mladić nije koristio drugi identitet i da nije imao dokumenta na tuđe ime.

DNK ANALIZA U
KLINIČKOM CENTRU
U IDENTIFIKACIJU Ratka Mladića bio je uključen i Klinički centar Srbije. U četvrtak, tačno u 9.50, od dr Đorđa Bajeca, direktora KCS, zatraženo je da organizuje prijem uzoraka za DNK analizu. Sve do zvaničnog objavljivanja vesti da je uhapšen Mladić, dr Bajec nije znao da je tražena DNK analiza uzoraka najtraženijeg haškog optuženika. Sam postupak DNK analize, inače, traje četiri-pet sati.

Mladić je kako saznajemo bio sam u sobi kada su ušli pripadnici BIA i policije. U blizini kreveta pronađena su dva pištolja, ali Mladić nije ni pokušao da ih dohvati.

Da se nešto čudno dešava u ovom pitomom banatskom selu moglo se naslutiti još tokom noći. Usnule meštane u cik zore probudili su zvuci helikoptera koji su nadletali ovo mesto. Uskoro su u selo banuli pripadnici tajne i javne policije. Istovremeno je organizovan pretres četiri kuće, jer su početne informacije govorile da u jednoj od njih boravi čovek koji ”liči na Mladića”.

U Ulici Vuka Karadžića 2 zatečen je stariji čovek za koga se posumnjalo da je najtraženiji haški begunac. Naknadno je ustanovljeno i da su dokumenta koja poseduje - originalna.

Mladić je bio bled kao da mesecima nije izlazio iz kuće. Mirno je posmatrao dok su policajci pretresali sobu u kojoj je boravio.

* * * * * * * * * * * *

SVEDOČENJE MEŠTANINA LAZAREVA, KOJI JE BIO OČEVIDAC HAPŠENJA ODBEGLOG GENERALA

DOBRO JUTRO, DA, JA SAM RATKO MLADIĆ

RATKO MLADIĆ je uhapšen između pet i pola šest ujutro. Policija je zakucala na vrata njegovog brata od strica Branka Mladića. Branko ih je pustio, a general je rekao „Dobro jutro, ja sam Ratko Mladić“.

U bašti je jedan komšija zalivao papriku. Pozvali su ga kao svedoka pretresa i da obuče generala, jer je bolestan i ne može da koristi jednu ruku.

Ovo nam je ispričao D. D, meštanin sela Lazareva, nadomak Zrenjanina, koji živi u neposrednoj blizini kuće u Vuka Karadžića 2, koja je u Brankovom vlasništvu i gde je general pronađen.

Mladić je, po njegovim rečima, bio u pomoćnoj kući u kojoj su pre smrti živeli Brankovi roditelji. Kuća je bila godinama prazna, a Branko je živeo u drugom objektu u istom dvorištu.

- General se nije opirao hapšenju, vrlo je priseban, policiji je održao predavanje o srpstvu i patriotizmu. Izveli su i njega i Branka bez lisica na rukama - kaže ovaj komšija, jedan od retkih koji je želeo da priča. Kako objašnjava, to je zato što je puno laži plasirano. Još dodaje da je Mladić boravio u toj kući dan, možda dva, najviše, i da je njegov komšija Branko uhapšen ni kriv, ni dužan.

NAPETOST I PSOVKE
PORED BARIKADA
ZELENA kuća u kojoj je u četvrtak ujutru izvedena akcija hapšenja nalazi se blizu centra sela Lazarevo. Ispred nje je bilo veoma živo: osim meštana na barikadama, bilo je i pet policijskih kola i jedna marica, pored kojih su stajali ”obični” policajci, ali i pripadnici interventne brigade. U jednom trenutku došlo je do napetosti između novinara i meštana, ali su žitelji Lazareva smirivali jedni druge. Sve se završilo na - psovkama.

Pored čoveka koji je zalivao baštu, hapšenju je, kako saznajemo, prisustvovao još jedan komšija kao svedok.

Ostali meštani, čak i iz iste ulice, tvrde da nisu videli da policija izvodi uhapšenog bivšeg komandanta Vojske RS.

- Nismo videli da policija bilo koga izvodi iz te kuće. Nismo nikada videli ni nekoga ko liči na Mladića, da ulazi, niti da izlazi. Možda je bio ovde, ali pre deset godina. Znali bismo sigurno, jer u selu nema više od 3.000 duša. A, vi, bolje da ste došli da pišete kako nemamo od čega da živimo, nego što sada ovde „lešinarite“.

Prikolicama i automobilima, njih stotinak, blokirali su put do prizemnog objekta u Ulici Vuka Karadžića 2. Baš tu, u kući iza koje se prostire veliko dvorište, policija je pronašla Mladića.

- Sve je počelo oko četiri časa, kada je policija stigla ovde. Pretresli su četiri kuće Mladićevih rođaka - kaže nam jedan meštanin, dok se krije od svojih komšija koji su bili ”ratoborno” raspoloženi prema nezvanim gostima.

Po selu se odmah pronela vest da je najtraženiji haški begunac pronađen u kući Branka Mladića, njegovog brata od strica. Privedeni su i Brankov rođeni brat Dragan Mladić, kao i Zoran Stanojčić, čija je majka rodom iz familije Mladića. Njihove kuće su blizu jedna druge, a Dragan i Zoran pušteni su tokom dana iz pritvora.

Dragan Mladić je, po dolasku u Lazarevo, otišao na barikade i tražio od policije da čuva imovinu njegovog brata i zabrani fotografisanje. - Radite svoj posao, ali mene ne dirajte - u prolazu je dobacio reporterima ”Novosti”.

Meštani su ga tapšali po ramenu. Jedan nam u prolazu objašnjava da je Dragan teško bolestan, da su mu nedavno ugrađeni ”bajpasevi” i ”da ovo sigurno neće preživeti”.

- Nema smisla što su ih odveli. Branko je najvredniji domaćin u celom selu, od rane zore je na traktoru, prvi završava i setvu i žetvu - govori jedan od žitelja ovog sela.

Za hapšenje Stanojčića, šefa mesne kancelarije u Lazarevu, selo je saznalo oko šest ujutru kada je jedan komšija javio njegovim kolegama da se tog jutra neće pojaviti na poslu.

Selom su odmah počele da kruže različite priče, a glasine su išle dotle da je bivši komandant VRS navodno uhvaćen u Rumuniji, pa prebačen u Lazarevo!

Svi su se, ipak, složili u jednom: niko nije video ništa sumnjivo svih ovih dana. A, Branko, u čijoj je kući Mladić nađen, nije se ponašao neobično, nije kupovao više hrane...

Gnevni zbog navoda medija da je u njihovom selu izbila tuča, meštani sela poručuju da će, čim se malo povrate od šoka, raspisati veliki referendum. Hoće da zatraže da se ime njihovog sela promeni u - Mladićevo.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (65)

darko

26.05.2011. 15:43

ovo sve ukazuje na neku vrstu predaje,otkud sad odjednom tu kad su tu kucu vise puta pretresali i ta kuca je stalno pod nazorom,ja ipak mislim da je tu postojao neki dogovor i on je u Godinama,Porodicu mu svaki dan maltretiraju,a najprovidnije je to sto nema nigde Momaka sto ga cuvaju a uvek su bili sa njim.

Dejan

26.05.2011. 18:44

@darko - Pa gleda Tadic dok je jos malo na vlasti da se isporuci Mladic a onda da postane savetnik u nekoj americkoj ili evropskoj firmi.

darko

26.05.2011. 16:15

ja ipak mislim da se Djeneral dobro proracunao uzeo im 12 miliona evra,posao je zavrsio,Porodica mu je sad cista,i u zatvoru su Ljudi tamo ima sve.treba i to pogledati,jer sve ima svoje..

Monteniger

26.05.2011. 18:03

@darko - Vidi ti ovog mudraca!Bravo!Jedino tacno od svega toga jest da ce na zalost ostatak svog zivota provesti u luksuznom zatvoru!

MatijaBG

26.05.2011. 17:28

@Tajo CG - Pa vise ste ga vi u CG podrzavali,nego mi u Srbiji.Koliko vidim Crnogorci,Hrvati i Muslimani su tuzni sto je uhapsen jer Srbija vise nece biti izolovana,a to im ne odgovara,jel da?

darko

26.05.2011. 17:58

@Tajo CG - matija Djenera je krio svoje ime zato sto je morao,imao je puno dusmana poput tebe i ostalih a od koga ti krijes ime kad se zoves Gorcin,koji crni matija kako te samo nije sramota da se ovde lazno predstavljas.

sep

26.05.2011. 17:52

pisete "Selo je nastalo posle Drugog svetskog rata i naseljeno je Srbima". nije tacno! lazarevo je selo koji su osnovali nemci, nosio ime lazarfeld, i posle 2.sv.rata je nemacko stanovnistvo iseljena i deportirana.

sep

26.05.2011. 19:43

@sep - alo zato su kuce koje su oni gradili, udobne. ti bi morao malo bolje da procitas neke stvari iz istorije.

Bata Dosen

27.05.2011. 03:38

@sep - Sep ,Ja licno poznajem to mesto pa i nekolike sezone igrao fudbal tamo protiv Bjekovica . Meni su starosedeoci pricali da se to selo zvalo LazrKönig i da se tvoj Deda zvao Lazar - ic i da se odselio jos posle prvog rata jer nista nije donio sa sobom kada je tu doso a niti je sta odnio .

Milutin

26.05.2011. 19:26

Promenite ime sela ne u Mladićevo nego u Brakovićevo jer Lazarevo sigurno niste.

dudlatadic

26.05.2011. 19:31

Ako Bog da srece da 20-tak palestinskih dobrovoljaca,ili nekih drugih,nebitno,sa kilom exploziva na sebi udju u taj prokleti hashki sud i da ga dignu u vazduh,da se zavrshi ta tragedija oko antisrpskog tribunala.Mada najmanje shto sad zhelim jeste da oslobode Sheshelja.

Gole

26.05.2011. 19:36

Nasa ,, Srbska " istorija pamti janicarenje vise od 500god ali ovo nije samo janicarenje a nesto strasnije < LEGALIZACIJA OKUPACIJE> se privodi kraju: prodali dusu djavolu.

vuk

26.05.2011. 19:49

Sve je to cudno.Ima licnu kartu sa slikom bez prerusavanja, ime vise nego ocigledno asocira na Mladica Milorad Komadic ili Milo Radko Madic ... sve mi se cini da je ovo vise predstava za svet, cuvali su ga dok nije dogorelo do nokata....

Ledu

26.05.2011. 20:23

Citiram: Na direktno pitanje o zverstvima koja su Srbi pocinili protiv muslimana Mladic odgovara: "Ja to ne gledam tako. Uradio sam sto i svi drugi da odbranim sopstveni narod. To je nasa patriotska duznost". Bez uzbudjenja on nastavlja: "Bilo bi ispravno reci za mene da imam ,rogove na glavi, da sam izvrsio invaziju na Vijetnam, Kambodzu ili Foklandska ostrva. Nisam isao u Zaliv, ni u Somaliju. Branio sam sopstvenu kucu. Zapravo moja je kuca jedna od prvih koja je spaljena u maju 1992."

sasa srebrenica

26.05.2011. 20:42

vi djetici bolje da se pokrijete po glavi ako je jos imate...tesko ovoj SRBIJI sa ovakvom vlascu.....

Srb

26.05.2011. 21:07

Sve je cudno. Znate zasto? Mladica su dovezli crnim autom, dzipom, u selo samo nekoliko dana pre nego sto su ga uhapsili, mozda i noc pre hapsenja!!! Iz tog sam mesta. Nisu zeleli da se to dogogodi u nekom vecem gradu, jer ne zele nemire, a u ovom malom mestu ce im sve biti lakse! SRAMOTA za Srbiju i sve koji su to organizovali.

srpkinja

26.05.2011. 22:13

Srbijo, od sutra ce nam biti " boljе", idemo u evropu. Samo jos da predamo i sve ostale koje trazi Hag, da im dusu damo, da se naguzimo i mozda otvorimo usta. SRAMOTA.

darko

26.05.2011. 22:22

po reakciji njegove Gospodje i Sina moze se zakljuciti da su oni znali za sve i da je sve dogovoreno a ovo sto je tadic izveo samo formalnost,jer da je isto bilo ozbiljno Djeneral se nikad nebi predao,Covek je invalid,ruka mu ukocena i problemi sa bubrezima,Djenerale nek si Ziv i Zdrav i nek ti je Bog upomoc..

Sumadinac

26.05.2011. 22:26

Na Kosovu polju izgubi Car Lazar glavu ....Uzalud je govorio Turski car svome sinu pred samu smrt, nevalja kad padaju velike glave ....

darko

26.05.2011. 23:12

kako sad pokazao licnu kartu sa svojim imenom a ceo dan nas bombardujete sa tamo nekim drugim imenom ,nije mi jasno o cemu se radi i kome to odgovara,ipak su ovo velike igre u pitanju i plasim se da ce mo ikad saznati pravu istinu.

Igor

26.05.2011. 23:14

Tadic je nazalost ovo morao da uradi. Na sebe je preuzeo veliku odgovornost, ali mora da pazi jer istorija pokazuje da Srbi ne prastaju... Ne znam, nisam pametan... Sve smo prodali sto se prodati moze. Za srpske glave niko ne odgovara... Plasim se da situacija u Srbiji ne eksplodira...

bily

27.05.2011. 00:01

ja mislim da je mladic uhapsen ranije i da je ovo smisljeno ko moze da veruje da ju uhapsen u kuci svog rodjaka?! to su price za malu decu da li ovi iz vlasti misle da je neko toliko neintelegentan da poveruje dobro je da nisu rekli da je uhapsen u kuci svoga sina za vreme rucka.

Pjotr Cibukov

27.05.2011. 00:38

Neki mnogo lukav general! Pravo u ravnicu kod strica! I ajde, nadji ga sad. Ko zna gde su ga zaista Englezi uhapsili.

Amerikanac sada a ne Srbin vise

27.05.2011. 01:23

I bre cak se spominje Zrenjanin ovde u Kaliforniji na TV Boze se pomozi Putem ove izdaje vise nisam Srbin vec sam Amerikanac i tako cu da kazem svome sinu koji je pola Srbin i bio je ponosam sa time da kaze da je 100% amerikanac Ja tamo u Srbiju vise ne idem samo na grob moga oca u ZR vec idem u svoju RS gde su pravi Srbi -RS SRBI

Pjotr Cibukov

27.05.2011. 11:15

@Amerikanac sada a ne Srbin vise - Amerikanac, a sme li da se zna koja je sinovljeva polovina srpska. Gornja ili donja? Mozda leva ili desna? Prednja ili zadnja? I sta ces u RS kada si Amerikanac, tj. od onih koji su RS tako surovo bombardovali?!

filipo

27.05.2011. 20:43

@Amerikanac sada a ne Srbin vise - Da, da, to je mali korak za tebe ...Blago Srbiji.

Gvozden

27.05.2011. 02:22

Poslednji put otvaram srpske novine i ostavljam komentar. Nasi dusmani sada likuju. Oni su doveli Artukovica da umre u njegovoj zemlji, a mi isporucujemo ono najcestitije sto imamo. Srebrenica jeste zlocin. Streljanje ratnih zarobljenika sa kojim Mladic nema veze. Milosevica su ubili, kad se to klupko pocelo raspetljavati. Mladic kao osoba je star i oronuo, ali kao ime on je simbol srpske borbe za opstanak. Ovo je i pocetak kraja Republike Srpske i naseg opstanka tamo. Ovo je nase moralno dno.

misa wien

27.05.2011. 08:35

@zoran - Sta ces ti u evropi´? Pa tek onda ces ti i takvi kao ti sve prodati za malo evra!! UVEK SMO BILI PODELJENI nikad ujedinjeni zato uvek 50% NASEG stanovnistva je uvek na strani neprijatelja. VAMA je drago sto ste coveka koji je branio vasu domovinu prodali istim onima koji su vas BOMBARDOVALI. SRBIJO KO JE SLEDECI?

misa wien

27.05.2011. 17:46

@zoran - Ja sam moj rodjace do pre tri godine ziveo u Srbiji i odrastao tamo. ZA tvoju informaciju!

Monti

27.05.2011. 19:30

@zoran - Da znam koliko volis volis Srbiju i prema njoj gajis ocinsku ljubav ali ipak prema Eurima materinsku!Lakrdija,licemjerstvo,lazna i mizerno je sve to i prema zemlji dolaska i prema onoj u kojoj si trenutno!

filipo

27.05.2011. 20:41

@zoran - E moj Monti Pajtone "homo ipse est faber suae fortunae" (covek je sam kovac svoje srece), jest&#39; al&#39; dok ga ne zakaci zivot.

misa wien

28.05.2011. 00:17

@zoran - E moj drugar garantujem da bi ti u kinu isao da zivis samo kada bi imao mogucnosti. A neverujem da imas vise od 16,17 godina.Ja sam ovde gde sam dosao zbog boljeg zivota prvenstveno moje dece.OVDE SE NE KUPUJU DIPLOME I NE PRODAJU LJUDI. pozdrav tebi

Montenegrian

28.05.2011. 12:08

@zoran - Vidis dvolicnosti.Tamo si otisao zbog buducnosti svoje djece a za tudju te nije bas briga.

R S

27.05.2011. 07:55

Ti Amere budi Amerikanac,oni su ti bracu ubijali pa im se i ti pridruzi, nisi prvi ni poslednji..a tvoj sin i nije srbin posto nikada nece ni videti Srbiju kao i svi sto se nazivaju srbi po Americi a nikada nisu ni vidjeli Srbije,niti znaju srpski..Sta je kada se seljak popapuci pa od seljaka postane gospodin

Biljana BG

27.05.2011. 09:11

@R S - Za tvoju informaciju Srbi u Americi i belom svetu su veci Srbi od bilo koga ovde. Ovo sto se juce desilo je jos jedna velika sramota za ovu zemlju i ovu vlast...A inace i Srbin se pise velikim slovom kao i Amerikanac veliki Srbine.

Pjotr Cibukov

27.05.2011. 11:09

@R S - Biljana, ti Srbi koje pominjes su "veliki Srbi" samo zato sto su manjina u zemlji domacina, tj. trn u zdravoj nozi. A manjine svuda imaju sva prava pa tako i Srbi dijasporicari pravo da srbuju, sto im je u Srbiji zabranjeno. Ipak, hvala na cebadi i aspirinima koje nam dijaspora salje, iako nismo bas neki narociti Srbi. Ali ni cebad nije sasvim nova, a aspirinima je istekao rok trajanja.

filipo

27.05.2011. 20:37

@R S - Pjotr Nije ta noga bas zdrava a sto se prava tice, mozes da srbujes ali ne mozes da napredujes jer njihovi su na prvom mestu cak i kada si daleko sposobniji i skolovaniji cak i u njihovim skolama. Najtuznije je kada vidis da ti detetu kradu procente na testovima u skoli. A sto se cebadi i aspirina tice, svaki konvoj je docekivan pa pretresan tako da su ostajala samo stara cebad i aspirini a ostalo je nestajalo u nepoznatom pravcu a prodavano u poznatim prodavnicama.

ljubica

27.05.2011. 08:28

@amerikanac Ja i sama kazem da zbog izdaje Srba nisam vise srpkinja ali iskreno receno amerikanka ne bih postala nikad .Srecom ja zivim u zemlji koja nema toga pa imam njihovo drzavljanstvo a srpsko cu da brisem.

THOMAS

27.05.2011. 09:16

Uz svog Djenerala,uvek ce stajati pravi Srbi. Njegov narod kojeg je voleo i za koji se borio, nikada ga nece zaboraviti.Kada druge nije sramota ,za sve uzase sto su nama cinili, zasto da se mi danas necega stidimo ?Da njega nije bilo,ne verujem da bi danas postojala Republika Srpska !? Hvala mu i neka mu Bog bude na pomoci.

Srdjan RS

27.05.2011. 10:45

...ovo je sve dogovoreno,pa pogledajte samo kako su dosli da uhapse najtrazenijeg haskog covjeka,kao da su dosli nekome u posjetu!!Samo su dosli da ga pokupe lagano jer je sve dogovoreno!!! Nemamo mi pojma

leka crnogorac

27.05.2011. 11:12

najprije gen Mladic nije nikada bio u tome lazarevu ,nego je doveden da tamo bude navodno uhapsen ,kao drugo nece biti osudjen kao ni milosevic,kao trece farsa je zavrsena od medjunarodnoga suda,kao cetvrto,mladic je bio pod kontrolom BIA 24 sata zadnjih 19 godina,pa sto bi ga hapsili,kao peto prevazisao je drazu kao general, republika srpska ne prašta izdaju

Montenegrian

27.05.2011. 14:19

@leka crnogorac - Da dodam jos sesto da na tvoju veliku zalost vecinaska Crna Gora ne razmislja kao ti.

Monteniger

27.05.2011. 14:33

@leka crnogorac - Inace ovo nam Leka dojavljuje iz prve ruke!Provjereno!Blagvo nama sa takvima kao ti.Zbog takvih je Crna Gora uprljala obraz oko Dubrovnika i pomazuci fasizam u Bosni!Ne osjecam se prijatno cinjenicom da takvi zive oko mene!

filipo

27.05.2011. 20:30

@leka crnogorac - Monteniger Nemate vi obraz. Vecina ste samo naduvenjaci i nista vise.

Velimir

27.05.2011. 11:27

Dakle,prodace i Mladica zarad opojne arome sargarepe ! Nije prvi,nece biti ni poslednji dok je onih koji vise vole "jarca pecenoga" od sablje damaskije.Ipak,Srbi, trebali bi se kao nekada cojstven i ponosan narod zapitati nisu li metci ispaljeni u Dragutina Dimitrijevica "Apisa" pogodili Srbiju u srce ? Nisu li ovo nasi poslednji trzaji u ropcu,raspadajuceg beskrvnog tela,nestokao strvina koju rastrzaju gladni psi. Ako je general kriv,zasto mu ne sudi njego narod - vec neprijatelj ?

darko

27.05.2011. 12:01

to da je uhapsen bas tu,to moze da kaze samo boris tadic i niko vise,svi mestani tamo znaju da je to cista laz i samo laz borisa tadica,nadamo se da ce Djeneral reci pravu istinu.otkud sad tamo kad je ta kuca sto puta pregledana i non stop pod opservacijom,i na kraju,,gde su Momci koji su uvek bili uz Djenerala,pa nije on obican Vojnik da bude sam,mnogo nejasnih stvari ima...

darko

27.05.2011. 13:41

cak su kazu polako kucali na vrata,da ga neuplase,a hapse majtrazenijeg Coveka na Svetu,oni bogami kao da su dosli na Slavu kod njega,a on mrtav hladan a mi bas toliko naivni pa ce mo poverovati u ovo.mislim da se prava istina nece ni saznati..

Bosanac

27.05.2011. 14:43

Hvala Bogu pa ga uhvatise,nije junak pucati u djecu do 15 godina ,zavezanu i hvaliti se hrabroscu,on je otisao i gdje mu je mjesto da ode,;)

zvrk

27.05.2011. 15:59

ovi crnogorci kao da su svu pamet sveta popili a sami su sebe u lice pljunuli,i ne bi trebalo da se javljaju po ovom pitanju vec da se pozabave sa njihovim prijateljima takodje zlikovcima tacijem haradinajem krasnicijem i drugima

darko

27.05.2011. 17:11

ma koje Lazarevo tu su ga samo doveli noc pre objavljivanja a danas je Djeneral potvrdio da je uhapsen pre 15 dana i drzan na sasvim drugom mestu..

Joka

12.07.2011. 10:52

kao dijete sretna sam da jedan ubica i zlocinac nece vidjeti slobodu....kao praoslavka stidim se djeela nasih vodja.....i budala koje su izasle na bezvrijedne demonstracije u Beogradu... Rodjen u bosni pocinio zlocin u bosni ,pa zasto se mi sekiramo.... Bre on je nasa sramota a ne ponos .... Zivio hag dole krvoloci.....