Ponedeljak, 01.12.2008.

12:16

Agencija odbacila 33.668 prijava

Agencija za privatizaciju Srbije odbacila je još 33.668 prijava građana koji nisu ispunili uslove za dobijanje besplatnih akcija javnih preduzeća.

Izvor: Beta

Default images

Kako se navodi u saopštenju, odbačene su prijave građana koji na dan 30. juna 2007. godine nisu imali prebivalište na teritoriji Srbije ili status raseljene osobe sa Kosova i Metohije. Zaključak o odbacivanju tih prijava sa spiskom građana biće objavljen 2. decembra na sajtu Agencije, u Službenom glasniku i listu Politika.

Građani mogu u roku od 30 dana nakon objavljivana spiska odbačenih prijava da se žale Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja Srbije na tu odluku.

Agencija je u septembru objavila i spisak 2.758 maloletnika koji su se prijavili za besplatne akcije iako na to nemaju pravo po zakonu.

Za besplatne akcije velikih javnih preduzeća prijavilo se ukupno 5.066.815 građana Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: