• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VB: Nominacije sa šlagom

Radiša, Nirmal i Vladimir imali su isti broj glasova za nominacije od ostalih ukućana. Sve su jedni drugima rekli u lice, nije bilo skrivanja u ispovedaonici...

"Nikad javnije" nominacije održale su se u dvorištu, gde je ukućanima naređeno da se poređaju u vrstu. Na stolu su ih čekali tanjiri sa tortom punom šlaga, ali odmah su se zabrinuli - Veliki Brat retko "časti"...

"Zasladićemo vašu gorku dužnost! Nominujete po dvoje ukućana, tako što ih pogodite tortom u lice", objasnio im je Veliki Brat. Dužnost da otvori "sezonu" gađanja tortama pripala je kapitenu Horvatu, koji je svakog od njih častio po jednom tortom u lice. Soraja je na brzaka vezala kosu, Marijana zanemela, Bojana kukala, a muškarci su se uglavnom smejali.

Svako od ukućana morao je da zvizne šlagom u lice "svoje" nominovane, i da im dodeli jedan ili dva poena. Kapiten Horvat jedini je raspolagao sa dva i četiri poena za nominacije.

Torte su počele da lete, ali i međusobne optužbe i izjave razočaranja, prekinutog prijateljstva ili otvorenog "hejta". Najveće iznenađenje priredile su dojučerašnje kume Marijana i Bojana, koje više ne razgovaraju zbog činjenice da je Bojana potpala pod Vladimirov uticaj i posvađale su se. Crnogorac je više puta javno prozvao Marijanu zbog veze sa Nemešem, što je učinio i tokom nominacija.

"Ti si ovde ušla kao gospođa, a ko zna kao šta ćeš izaći. Ne podržavam žene kao što si ti, ne smatram ih ženama", rekao je Vladimir i svoje izlaganje začinio tortom u lice. Naravno, nominovao je i Nemeša.

Crnogorac se i sam sit najeo torte, pošto mu je većina ukućana zamerila zbog agresivne svađe sa Antonijom. Radiša je nominovan uglavnom zbog toga što mu je ovo druga šansa u Kući, dok se Nirmal zamerio mnogima od kada je promenio ponašanje.

Kako je ko glasao:

Antonija: Vladimir i Radiša
Radiša: Antonija i Brendon
Nemeš: Vladimir i Radiša
Lester: Duško i Antonija
Soraja: Nirmal i Radiša
Duško: Nirmal i Radiša
Marijana: Vladimir i Radiša
Brendon: Radiša i Vladimir
Nikola: Duško i Brendon
Vladimir: Marijana i Nemeš
Bojana: Nikola i Marijana
Horvat: Nirmal i Radiša

Jedini koji nisu imali nijednu nominaciju su Lester i Bojana. Da li će se Radiši izjaloviti druga šansa, da li je Nirmal dojadio publici koliko i ukućanima, i da li će Vladimir dobiti još nedelju dana da "skače" ostalima po živcima, ali skače i na Bojanu, saznaćemo u nedelju uveče.

(MONDO)

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

1238

Dakle,sad Bojana ispade moralna,a Vladimir mudar i hrabar-da,kako da ne! Nemam nameru da branim Marijanu i Nemesa,ali od Bojane i Vladimira nema gorih!Bojana je i pre Vladimira ogovarala Marijanu sa Tamarom ili bi koristila priliku,kad bi Marijana prolazila kroz periode samoosudjivanja i kajanja,da je najbrutalnije direktno izvredja,jer je,kao,mnogo voli('jedna ruka mije,druga ruka bije').I nije se upravljala ni prema kakvom moralu,vec je vagala kako njeni postupci izgledaju ljudima napolje.I,kad je Vladimir dosao i obskrbio je informacijama,konacno je izvagala.

Dragor

Bojana nije bruka već je marijana bruka.Bojana je časna devojka ponaša se bolje od ovih udatih sa ditetom.

bojanin obozavatelj

Bojana mani se vladimira nemesine i marijetine to te vodi u propast.Meni se svidjas kao osoba,lepo izgledas prosto te obozavam.

SERIJE