"Skupština Kosova definisala teme"

Predsednik Skupštine Kosova Jakup Krasnići izjavio je da ga ne brine izjava Borislava Stefanovića da bi na pregovorima tema mogla da bude i podela Kosova.

Izvor: B92

Sreda, 27.04.2011.

13:57

Default images

On je dodao da je Skupština Kosova "jasno definisala teme razgovora" i da delegacija Skupštine "ne donosi odluke na osnovu izjava šefa pregovaračkog tima Beograda".

"Mi smo usvojili rezoluciju koja jasno i precizno definiše teme o kojima naša delegacija može da pregovara, kao i one o kojima ne može da razgovara", rekao je Krasnići za kosovske medije.

Prema njegovim rečima, u rezoluciji je veća pažnja posvećena onome o čemu ne može da se razgovara u pregovorima koje nadgleda Evropska unija.

Mogućnost da se na dnevnom redu u pregovorima nađe podela Kosova odbacila je i šefica pregovaračkog tima Prištine Edita Tahiri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: