Život

Subota, 23.04.2011.

14:37

Lindsi Lohan osuđena na zatvorsku kaznu

Glumica Lindsi Lohan osuđena je na 120 dana zatvora zbog kršenja uslovne slobode krađom ogrlice vredne 2.500 dolara, javili su mediji.

Izvor: Tanjug

Default images

Glumica je nekoliko sati po izricanju presude puštena iz zatvora uz kauciju od 75.000 dolara, a njen advokat je rekao da će se žaliti na presudu.

Sudija Stefani Sotner saopštila je juče da je glumica time što je ukrala ogrlicu upropastila drugu šansu dobijenu posle serije kazni zbog vožnje u pijanom stanju.

Lohanovoj je osim zatvorske određena i kazna od 480 sati društveno-korisnog rada, uključujući rad u skloništu za žene.
Crtež Lindzi Lohan u trenutku izricanja presude (Foto: Beta)
Sudija Sotner je rekla da bi rad u skloništu mogao da pokaže Lohanovoj ''kako žive žene kojima zaista nešto treba''.

Glumica je prethodnih godina imala više problema sa zakonom i nekoliko puta je osuđivana na zatvorsku kaznu i odvikavanje od bolesti zavisnosti.

Ranije ove sedmice je saopšteno da je glumica dobila ulogu u filmu o mafijašu Džonu Gotiju i za sada se ne zna da li će presuda uticati na njen dalji angažman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

19 h

Podeli: