Ilić pozvao Tadića da popusti

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić pozvao predsednika Srbije Borisa Tadića da "popusti" i rekao da se nada da će se dogovoriti o izborima.

Izvor: B92

Sreda, 20.04.2011.

11:29

Default images

On je posetio u bolnici lidera SNS Tomislava Nikolića, koji je pre pet dana počeo štrajk glažu i žeđu, gde je rekao da se nada da će biti pronađeno rešenje povodom tog štrajka.

"Očekujem da će razum pobediti i da će Tadić, koji je izuzetno krut u ovome, popustiti i da će se naći dogovor oko izbora koji su Srbiji neophodni", rekao je Ilić novinarima.

"Čudi me što Tadić ne reaguje, ipak bi trebalo da problem prevaziđemo što pre. Predstoji Uskrs i nacija se ne sme dovesti u ovakvo stanje, kada Srbija treba da se raduje zbog velikog praznika", kazao je Ilić.

Nikolića je u isto vreme posetio i ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin, koji je zahtevao da Ilić napusti apartman u kojem leži Nikolić, kako bi sa predsednikom SNS nasamo razgovarao.

Konuzin nije davao izjave posle posete Nikoliću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: