Život

Četvrtak, 14.04.2011.

12:38

Lejdi Gaga protiv plastične hirurgije

Pop diva Lejdi Gaga izjavila je da se nikada neće podvrći plastičnoj hirurgiji i dodala da je smatra štetnom, jer promoviše nesigurnost, preneli su elektronski mediji.

Izvor: Tanjug

Default images

"Nikada nisam bila kod plastičnog hirurga", rekla je u intervjuu listu "Harpers bazar". "I mislim da je promovisanje nesigurnosti u vidu plastične hirurgije mnogo štetnije od umetničkog izražavanja koje se vezuje za modifikaciju tela".

Lejdi Gaga, koja u poslednje vreme umesto jagodica ima rogove, tvrdi je da nije u pitanju proteza već njene kosti. "One se pojavljuju kada sam inspirisana.

Uvek su bile u meni, ali sam čekala prvi trenutak da svetu pokažem ko sam stvarno", dodala je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Još jedan udarac za Mađarsku

Godišnja stopa inflacije u Mađarskoj je u maju blago porasla sa aprilskih 3,7 odsto na četiri odsto, objavio je danas Centralni zavod za statistiku Mađarske (KSH).

12:14

10.6.2024.

1 d

Svet

Jako nevreme napravilo haos

Austrijsku pokrajinu Tirol zahvatilo je jako nevreme, dan nakon što je u Štajerskoj evakuisano oko 50 ljudi zbog polava koje su izazvale obilne padavine.

10:10

10.6.2024.

1 d

Podeli: